1. Siim Kallas: Ruja - "Inimene õpib"
Vanakooli mees Siim Kallas on näidanud üles lugupidamist hea rokkmuusika vastu ning kindlasti vedas mees oma nooruspõlves sammud ka nii mõnelegi Ruja kontserdile.

2. Taavi Rõivas: Terminaator - "Juulikuu lumi"
Taavi oli 90-ndate teismeline ja kindlasti ei puudunud tema kassettide kogust ka mõni Terminaatori oma.

3. Laine Randjärv: Sex Pistols - "Anarchy In The UK"
Punklaulupeol käinud Laine Randjärve rokkis oma nooruspõlves kahtlemata härra Johnny Rotteni ja legendaarse Sex Pistolsi rütmis.

4. Edgar Savisaar: "Alla Pugatšova - Миллион роз"
Kuigi Edgar avaldas hiljuti, et on suur Rolling Stonesi ja biitlite fänn, siis ilmselt ei puudunud tema muusikakogust ka mõned vene popstaaride palad.

5. Eerik-Niiles Kross: Shirley Bassey - "Goldfinger"
Kross on vana Bondi-filmide fänn ja seega ei puuduks tema nooruspõlve lemmikute seast ka näiteks Shirley Bassey surematu klassika "Goldfinger" samanimelisest filmist.

6. Kristiina Ojuland: Alo Mattiisen - "Eestlane olen ja eestlaseks jään"
Eestlaste ja valge rassi säilitamise pärast muretsev Kristiina Ojuland kuulas ilmselt juba teismelisena patriootlikke hitte.

7. Yoko Alender: Pink Floyd - "Comfortably Numb"
Eesti progressiivse roki legend Urmas Alender avaldas tõenäoliselt palju mõju ka enda tütre Yoko muusikamaitse kujunemisele ja seega kuulas Yoko Alender noorena üpris kindlalt ka Pink Floydi.

8. Kadri Simson: The Tuberkuloited - "Lilleke rohus"
Arvatavasti on Kadri käinud omal ajal nii mõnelgi The Tuberkuloitedi kontserdil, kiljunud ja hüpanud esireas ning soovinud, et Summer laulaks just temast!

9. Vilja Savisaar-Toomast: ABBA - "Dancing Queen"
Vilja Savisaar-Toomast oli teismeline disko-ajastul ja Publik kujutab oma vaimusilmas väga ehedalt ette heledapäist Viljat mõnel koolipeol ABBA järgi tantsu vihtumas.

10. Marina Kaljurand: Rock Hotel - "Videvik"
Nagu paljud eesti tüdrukud 70-ndatel, siis küllap käis ka noor Marina Kaljurand noort Ivo Linnat klubides luuramas.
11. Mihkel Raud: Black Sabbath - "Children of the Grave"
Raud pole kunagi enda armastust raskemat sorti muusika vastu varjanud ja küllap kuuluks tema kogumikku ka mõni Black Sabbathi pala.