“Epp ja Maria Vahemere kruiisil” on lõbus viieosaline reisipäevik. Videotes kohtame Eppu ja Mariat seiklemas kruiisilaeval ja erinevates riikides. Avastamisrõõmu jagus küllaga, sest see oli nii Epu kui Maria elu esimene kruiis.

"Kogu eelnenud suvi ja sügis olid mul möödunud intensiivse töö tähe all, nii et ootasin väga puhkust. Olin varem Visbys ja Stockholmis minikruiisidel käinud, seega kujutasin ette, kuidas endale laeval liikuv kodu saadakse," räägib Epp. "Mu Ameerika sugulased-tuttavad on käinud mitmel pool kruiisidel, nii lõunameredel kui ka näiteks Alaskal, Norras, siinsamas Tallinna-Peterburi vahel. Ka viieaastane Maria mäletas varasemast laevaga sõitmise tunnet: ümara aknaga kajutit, narivoodit ja mängutuba. Nii et ootasime ühest küljest laevaelu ja teisalt oli hea teada, et saab ühe nädalaga ja väikese vaevaga ära käia Itaalias, Kreekas, Türgis ja Horvaatias. Mul oli ka nii-öelda kirjaniku huvi, et milline seltskond laevale koguneb ja nädalaks väikese omaette maailma formeerib."

Kes aga Eppu ennast tahab kohata ja veelgi rohkem reisilugusid kuulda ning ehk mõne küsimusegi juurde küsida, siis saab ka seda teha juba üsna pea. Nimelt astub Epp Petrone ühes teiste vahvate esinejatega üles tänavusel Estraveli korraldataval Touresti miniarvamusfestivalil. Petrone astub üles ürituse viimasel päeval. Pühapäeval 12.02 kl 12.30 vestleb Epp toidublogija Silja Luide ja Cruise Centre juhi Kristi Kukega kruiisiteemadel ning kl 13.30 räägib ta reisiblogiija Janika Ritsoniga lastega reisimisest. Ühtlasi esitleb Epp Tourestil just oma sügisesel Vahemere kruiisil punkti saanud reisiraamatuid “Lastekirju” ja "Lennukiga lõunamaale".