Tähtsa päeva ootuses ei saanud Länik eriti hästi magada, telefoni tulevad õnnitlussõnumid ei lasknud üle viie minuti sõba silmale saada.

"Ma tõusin kell kolm, üritasin magama minna kell üks läbi, aga mul uni ei tulnudki. Kõige rohkem ma suigatasin viis minutit enne üles tõusmist. Siis oli vaja hakata soengut tegema, sest kes sulle ikka nii vara hommikul soengut teeb. Juubelipäevadel saad kuidagi eriti palju tähelepanu, palju õnnesoove ja üllatusi, üldse on uskumatu päev," rõõmustas Marju.

"Kuller tuli pool 12 lilledega. See on imeline päev, täna on mul veel väga palju kohtumisi ees. Eks see sünnipäev on selline number ja sellepärast on väga suur tähelepanu," lisas Länik.

Eelmisel nädalal valiti sajandi hittlooks diiva poolt kuulsaks lauldud "Karikakar". Publik uuris, kas karikakar on ka Marju meelislill.

"Ise käisn alles metsas seenel ja nägin metsa ääres põllukarikakriad, korjasin ise ühe kimbu. Kuidagi nii soe tunne tuli. Küsisin endalt, et miks ma neid praegu korjama hakkasin. Aga mingi side karikakraga on mul ikka," tõdes lauljanna.

Vaata videost, missugused tänapäevased hitid Läniku arust 100 aasta pärast ikka kuulajate südames on ja mis tunded valdasid teda pärast "Karikakra" kroonimist Eesti saja aasta hitiks.