Anu on tähtkujult Jäär – elav ja seiklushimuline, otsib partnerit, kes suudaks temaga sammu pidada. Erik on seevastu Veevalaja - iseseisev tüüp, kes ei ripu kunagi kaaslase küljes. Päikesemärkide sobivustabelid kinnitavad kui ühest suust: Veevala ja Jäära vahel on kosmiline klapp!

Võtame pulkadeks lahti:

1. Mõlemad otsivad iseseisvaid partnereid. Anu on elupõline isepäine, Erik Orgul aga seljataga lahutus – mõlemad on elus jõudnud punkti, kus natuke lõõgastavat teineteisenautimist teise vaba ja vallatu inimesega paistab olevat igati soositud.
2. Mõlemale meeldivad tugevad ja aktiivsed inimesed – nii Anu kui ka Erik on lisaks meelekindlusele ja suurepärases füüsilises vormis. Kaunis paar!
3. Mõlemad armastavad vabadust.
4. Mõlemad on lõbujanulised ja armastavad suhtlemist.
5. Veevalajat ehk Erikut köidavad inimesed, kes oskavad ja julgevad avalikult oma tundeid näidata - talle meeldivad avameelsed, dramaatilised ja sõbralikud naised. Just sellise naise määratluse juures on entsüklopeedias ju ometi Anu pilt!
6. Mõlemad tähtkujud armastavad väljakutseid ja eksperimenteerimist – õrnad ja nutused inimesed unustatakse kiiresti. Pinget peaks siin suhtes jaguma küll – alustuseks tasuks ette võtta tantrakursus!
7. Nii Jäär kui ka Veevalaja otsivad ideaalist partnerlust ja pikaajalist suhet, sõprust. Kas lisaks kirelõõmale siin ka inimlik ja hingeline side olemas on, näitab juba aeg.

Kosmos osutab, et lootust on, et siit areneb midagi erilist. Asi susiseb!