29. juunist 1. juulini toimuva festivali peaesinejateks on Vene päritolu DJ Nina Kraviz, Jeff Mills, Dixon, Tale of Us ja Richie Hawtin. Ühtekokku esineb festivalil 69 muusikut. Pileteid on ostetud juba 50 eri riigist, nii Saksamaalt, Itaaliast, Inglismaalt kui ka Rootsist, Soomest ja Venemaalt.

Festivali peakorraldaja, rootslase Mattias Hedlundi sõnul valiti Rummu karjäär välja eelkõige sellepärast, et see sobitub suurepäraselt nende unikaalse kontseptsiooniga üritusega. “Tahtsime teha midagi sootuks erinevat ja pakkuda festivalipaigana välja midagi, mis tavapärastest kohtadest erineks. Avastame uusi, ilusaid kohti üle kogu maailma ja suhteliselt juhuslikult sattus üks meie meeskonnaliige Rummusse. Mõistsime koheselt selle tohutut potentsiaali. Rummul pole pakkuda üksnes imelist keskkonda, sealhulgas kristallselget vett, piisavalt parkimis-ja telkimisvõimalusi ja avaraid vaateid, vaid sellel kohal on oma ajalugu,” kinnitas Hedlund ja lisas: “Usume, et Eesti inimesed on väga globaalsed, progressiivsed ja tunnevad huvi kvaliteetse muusika, kunsti, disaini ja uute elamuste vastu. Oleme veendunud, et Rummu ja Eesti on sellise festivalielamuse pakkumiseks ideaalne koht.”

Into the Valley festivalikogemuse võtmesõnadeks on unikaalsed asukohad, hea elektrooniline muusika, teedrajav tehnoloogia, innovaatiline kunstiprogramm, gurmeeelamused ja sotsiaalne võrdsus.

Festivali korraldab Stockholist pärit promo-grupp Music Goes Further. Nende korraldada on veel kaks festivali - Into the Factory (Rootsis) ja Into the Castle (Lõuna-Aafrika Vabariigis). Kokku leiab järgneva 3 aasta jooksul aset 6 uut festivali. Festivalikogemuse võtmesõnadeks on unikaalsed asukohad, hea elektrooniline muusika, teedrajav tehnoloogia,innovaatiline kunstiprogramm, gurmeeelamused ja sotsiaalne võrdsus.

Rohkem infot leiad festivali kodulehelt musicgoesfurther.com ja Facebookist!