Uus värvikirev stuudiokujundus on Viirpalu arvates tore, aga parema ülavaate saamiseks on saadet ise vaja vaadata.

"Ma ei tea, kuidas see välja paistab. Ma olen siin sees olnud. See on selline helge ja hele, võib-olla kindlasti äratav kodus. Inimene, kes ei teadnud, et me oleme uuest nädalast siin uues stuudios võis ehmatada ja mõelda – mis saade see veel on?" rääkis Viirpalu.

Muudatused "Terevisiooni" formaadis on olnud väikesed, aga samas on Viirpalule uute saatejuhtide jälgimine huvitav. "Väiksed muudatused on ja uued saatejuhid, selle võrra on see põnev olnud. Vaadata, kuidas need uued saatejuhid arenevad, millised hetked neil on need, kus nad mõtlevad, kas ma olen õiges kohas või õige valiku teinud."

Otse-eetriga on Katrin üheksa hooajaga ära harjunud, uutel saatejuhtidel kulub selleks veel aega.

"Praegu mul on üheksas hooaeg, ehk see sisseelamine otseformaati võtab aega. Kaks tundi otsesaadet on korralik meditatsioonitrenn, kus sa pead olema 250 protsenti kaks tundi kohal," sõnas saatejuht.

Uutele saatejuhtidele Viirpalu palju nõu andnud ei ole, kuid mõned näpunäited siiski. "Läbi tuleks mõelda oma intervjuud. Tuleb mõelda oma sõnavara peale, et sõnad ei hakkaks korduma. Sellised väikesed asjad. Ma proovin pigem mitte palju nõu anda."

"Ma peaaegu ärkan ilma igasuguse kellata. Ütlen endale õhtul, et homme hommikul ärkan kell viis ja peaaegu see nii ongi. Tohutult tore on ärgata kell kaks öösel ja mõelda, et ma saan veel kolm tundi magada," vastab Katrin küsimusele, mitut äratuskella on vaja, et ta hommikul ärkaks.

Vaata lähemalt videost!