"Mina tunnen Alo 1989.aastast alates ja natuke varasemast ajast tundsin ka Jüri Leesmenti ("Ei ole üksi ükski maa" kaasautor toim.), nad olid mu head sõbrad ja see oli tormiline aeg," rääkis Nutt. Olles ka ise reede õhtul kõnealust saadet vaadanud, tunnistas poliitik, et läbi Alo persooni on tollaseid muresid ja raskusi väga hea avada ning sellega sai Kersa ka hakkama. "Pilt Alost oli väga realistlik. Ta oli nii tagashoidlik kui kuraasika, olen minagi näinud, kuidas inimesed tülli lähevad," meenutas ta.

Ivo Linna väidet, et kõik muusikud tõid oma "naha ja karvad Mardi altarile" peab Nutt liialduseks, kuna tema sõnul enamus muusikuid hoidis poliitikast ikkagi eemale. "Mis ühendas muusikuid, oli soov saada vabaks ja polnud oluline, mis erakonna lipu all seda tehti. Aga eks me teame, et oli ju ka muusikuid, kes läksid Keskkearakonda. Ega ma neile ju seda ette ei heida!"

Taasiseseisvunud Eesti algusaastatele vaatab Nutt tagasi kui romantilisele ajastule, mida ta aga tagasi ei tahaks. "Me nägime, et oleme kõikide võimaluste ees. Praegu oleme muutunud nagu Ilves kunagi ütles, igavaks põhjamaaks," nentis ta.