Heimari väljavalituks on tema pikaajaline kallim, Põlvamaa Hoiu-Laenuühistu 61-aastane esimees Helle Virt, kes nüüd kannab nime Helle Virt-Lenk.

Registreerimine leidis aset 12. juunil, laulatus aga 19. juuni keskpäeval Otepää kirikus, kus pandi 80 aastat tagasi paari ka Heimari vanemad. Kiriklikul tseremoonial olid tunnistajateks Heimari õde Marika Tuus-Laul ja tema mees Uuno Laul, kes olid pruutpaarile üllatuseks korraldanud kauni ja romantilise šampanjapikniku kiriku aias. Pärast seda suunduti Põlvasse, kus peeti pulmapidu kitsas lähiringis, kus osales külalisi 20 ringis.

Õnnelik Heimar Lenk sõnas täna hommikul Publikule, et hetkel on ta koos oma vastse abikaasaga Põlvas, proua kodus, ning pulmapidustused jooksevad tänavu otsapidi kokku ka jaanidega ning enne 25. juunit pole plaanis uuesti tegudele asuda. 

Heimar Lengi pulmad

"Olgem ka kõrges eas endiselt avatud armuma ja armastama ning oma tundeid avatud südamega väljendama ning kaua kestnud ja ilusad armulood ka ametlikult registreerima," julgustab Heimar ka vanemas eas uuesti armuma ja abielluma.

Samas ei pea ta silmas ka vaid uusi suhteid: "Paljud mehed arvavad, et ah, mis minu naine, kaua koos oldud. Aga vaata, ta on sul palju parem kui naabrinaine!" soovitab ta ka vanadel paaridel oma kaaslasele uue pilguga otsa vaadata ja armastuse eest tänulik olla. 

Just kiriklikke pulmi peab Heimar eriliselt hinnas - see olevat ikka midagi muud ja üle kõige, sest liit luuakse ikkagi Looja palge ees.