Kas mäletate veel, millal kogu lugu üldse hakkas? Luisa Värk sai avalikkusele tuntuks saate "Eesti otsib superstaari" esimesest hooajast, kus ta 20-aastase ambitsioonika näitsikuna tuule tiibadesse sai. Peagi hakkasid kõlama kuuldused suhtest noorpoliitikuga, kellega satuti avalikkuse silma alla tänaseks hingusele läinud omaaegses hiigelklubis Club Von Überblingen. Edasi läks kõik juba omal kursil.

Meenuta kolme suurt meediakõmu tekitanud artiklit, mis noorte suhte lõpuks avalikuks tegid:

28. august 2007 – sahinad hakkavad, aga vastuseks kõlab vaid itsitusi. Juhime tähelepanu – 10 aastat hiljem ollakse samal kuupäeval juba abielus. Kas pulmapäev valiti esimese suudluse juubeliks?

Luisa Värk (20), kellel paari kuu eest arvati olevat lõõmavad tunded Tomi Rahula suhtes, liikus uue ööklubi, Club von Überblingen avamisel hoopis riigikogulase Taavi Rõivase (27) seltsis.

Reformikas Taavi Rõivas, kellele on viimasel ajal langenud tähelepanu seoses tema võitlusega sms-laenude vastu ja autoavarii põhjustamisega augusti algul Võrus, vaid naerab väite peale, et tema ja lauljatari vahel täheldati intiimsust. „Mida tänapäeval intiimsuse all mõistetakse? Ju siis oli…” vahendab ajakiri Kroonika. Rõivas ei salga kokkulepet klubi avamisele koos ilmuda. Järele mõeldes pakub noormees, et kutsujaks oli vist Luisa. Taavi lisab: „Luisa on sõber!”

Kui Luisalt armuasjade kohta pärida, kukub ta samuti naeru kõkutama. Näitsik kinnitab kaaslase sõnu — tema ja riigikogulase vahel ei hingitse suuremat tunnet kui sõprus.

*

5. oktoober 2007 – jutte liigub linna peal juba nõnda palju, et ajakirjanduse kannatus hakkas katkema. "Aitab!" otsustas Naisteleht, kui paarike juba avaliku õrnutsemisega silma jäi. Jätkuvalt polnud aga asjaosaliste endi kinnitust, kas noored ühte heitnud on.

Superstaari saatest tuntust kogunud Luisa Värgi ja poliitik Taavi Rõivase lähedane suhe on ennegi ajaleheveergudel kajastamist leidnud. Siiani pole aga paar suhet kinnitanud.

Korduvalt siin ja seal üritustel koos käinud noored jäid teisipäeval Spiriti kohvikus kaaskondsetele silma sellega, et musitasid avalikult, kirjutab Naisteleht.
Nüüd on vist juba raske suhet salata!

*

18. detsember 2007 – viimaks ometi saabub kauaoodatud jah-sõna. Edasine on ajalugu.

“Me oleme Taaviga paar, kuid ei ela koos,” sõnab lauljanna Luisa Värk. Kauni blondiini südame on võitnud noorpoliitik Taavi Rõivas.

Luisa ja Taavi suhtest on ka enne sosistatud, kuid paar on seda kiivalt varjanud. Nüüd on asi kindel, kirjutab Kroonika. Luisa armastus kuulub Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lõpetanud ja end neljandat põlve tallinlasena reklaamivale Taavile (28).

Luisa kavatseb Taavile jõuludeks kinkida Võru memmede kootus salli, kindad ja mütsi. Taavi üllatab Luisat ilmselt aga Niki plaadiga.

Seda, kas noored aastavahetuse koos veedavad ja kui, siis mida ette võetakse, ei oska armunud veel öelda.

*