Jutud hakkasid liikuma juba siis, kui paari esimene laps ilmale tuli, 2009. aastal. Tütar Miina Rihanna järel kergitas pulmajuttude – õigemini nende puudumise – ümber tolmu Rõivase saamine peaministriks. Kas siis ministril kõlbab oma elukaaslasest mitte ministriprouat teha? Mõistagi on abielu rangelt vabatahtlik liit, mille sõlmimiseks tänapäeval siiski karjuvat vajadust (õnneks) ei ole, kuid kas saab siis jätta surkimata, kui saab surkida? Kogu saaga hakkas pihta sellest, et kombekohase naisele enda nime andmise asemel sai laupäevane peig endale kolleegidelt hoopiski oma naise nime külge. Edasi aga käisid lisaks kurejuttudele (mis ka tõeks osutusid!) pidevalt sahinad abiellumise osas: kas siis saab juba pulma või mitte? Luisa on korduvalt välja öelnud, et tema jaoks oleks ühine nimi oluline. Taavi seevastu, et ega Luisal tema kõrval kerge ole. Hea, et nüüd, kus juba 10 aastat koos on oldud, ja kiirema tegutsemise korral juba tinapulmigi tähistada võiks, lõpuks altari ees oma jah-sõnad ära öeldakse.

Meenuta lugusid, kus Taavit pulmajuttudega tagant on torgitud:

Taavi Rõivas sai naise järgi naljaka hüüdnime?

Hiljuti tuli seltskonnas, kus viibis ka üks tuntud Riigikogu liige, jutuks, et kui varem kutsuti Taavi Rõivast (33) isekeskis Luisa-Värgi-Meheks, siis nüüd on hüüdnimi taandunud lihtsalt Luisaks...
Loe edasi...

Luisa Värk: ühine perekonnanimi pole minu jaoks oluline

Luisa Värk ja Taavi Rõivas

2006. aastast alates koos olnud lauljatar Luisa Värk ja praegune sotsiaalminister Taavi Rõivas võiks suurepärast eeskuju näidata ning rahulikult abielusadamasse purjetada, kuid võta näpust — paarikesel sellist plaani pole, kirjutab Kroonika.
Loe edasi...

Kuidas sobiks Luisa Värk uueks peaministriprouaks?

Su nägu kõlab tuttavalt finaal

Täna saabunud teade, et Siim Kallas loobus peaministriks kandideerimast šokeeris paljusid, ent tõstatas ühtlasi ka küsimuse, kes võiks olla järgmine reformierakonna peaministrikandidaat. Pärastlõunal nimetati selleks sotsiaalminister Taavi Rõivas, kelle lapse ema ning elukaaslane on superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud lauljanna Luisa Värk.
Loe edasi...

Taavi Rõivas: pehme olen ma siis, kui ma kodus tütrega mängin

Reformierakond pakkus uueks peaministrikandidaadiks Taavi Rõivase, kes usub, et tema lauljannast kaasa Luisa Värk ohkas, kui sellest uudisest teada sai.
Loe edasi...

Kuku raadio vabandab Taavi Rõivase ees spordisaates öeldu pärast

Foto on illustratiivne

Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja sõnul kasutasid saatejuhid Peep Pahv, Tarmo Paju ja Jaan Martinson eilses saates "Mehed ei nuta" peaministrikandidaadi Taavi Rõivase kohta ebakohaseid väljendeid ning raadio vabandab seetõttu Rõivase ees.
Loe edasi...

Pulmakellad? Taavi Rõivas tunnistab: see, et me Luisaga abielus pole, on piinlik lugu küll!

Nii enne kui pärast Taavi Rõivase peaministriks saamist on avalikkus ja traditsiooniliste peremudelite pooldajad ikka ja jälle tõstatanud probleemi, et tipppoliitik pole oma lapse ema, elukaaslase ja kallima Luisa Värgiga seaduslikult abielus. Asi paistab liikuvat lahenduse suunas.
Loe edasi...

Luisa Värgi ja Taavi Rõivase peres pulmakellad ei löö: õpime veel üksteist tundma

Kohvik Sinilinnus LGBT pidu

Kuigi Eesti peaminister Taavi Rõivas tunnistas, et fakt, et ta oma lapse ema Luisa Värgiga veel abiellunud ei ole, on piinlik, ei hakka mehe ja naise sõnul veel lähiajal pulmakellad nende peres lööma.
Loe edasi...

Luisa Värk: ega Taavi kodus meie peale karju, kui valitsuses midagi valesti on

Tänases Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära" aitasid televaatajatel pühapäevahommikut käima tõmmata peaminister Taavi Rõivase lauljatarist elukaaslane Luisa Värk ja superstaarisaatest tuntud Artjom Savitski, kellega koos Värk parasjagu kontserttuuril on.
Loe edasi...

Peaminister Taavi Rõivas tähistas kooseluseaduse vastuvõtmise peol koos rahvaga

Sotsiaalministri Taavi Rõivas kaaslane ja lapse ema Luisa Värk.

Pole midagi öelda, Eesti on üks vinge riik. Sest kus mujal võib juhtuda nii, et peaminister isiklikult rahva sekka astub ja avala naeratusega vabalt kõigiga vestleb ja rõõmustab. Eile juhtus nii kohvikus Sinilind, kus Eesti geikogukond tähistas koos arvuka toetajaskonnaga seda, et võeti vastu kooseluseaduse muudatus. Sallivuse ja inimõiguste tugeva eestkõnelejana otsustaski Taavi Rõivas tähistamiselt läbi astuda ja mõttekaaslastega paar sõna vahetada. Kauaks ta muidugi ei jäänud, neljapäeva õhtu ikkagi ju ning reedel vaja varakult tööpostil olla.
Loe edasi...

Taavi Rõivas: ei ole veel sinna maani jõudnud, aga küllap on ikka ka minul põhjust kosja minna

Raadio 2 saates "Olukorrast riigis" võtsid eile aastasündmused kokku peaminister Taavi Rõivas, Postimehe peatoimetaja Merit Kopli ning Eesti Ekspressi peatoimetaja Allar Tankler. Teemaks võeti ka palju kõneainet andnud kooseluseadus, mille varjus uuriti, kas ehk ka peaminister oma kooselu lapse ema ja elukaaslase Luisa Värgiga registreerida sooviks seaduse jõustudes. Peaminister tõdes, et temas on tubli annus vanamoodsust ning tema peab ikka kombekohaselt kosja minema.
Loe edasi...

FOTOSEERIA: Taavi Rõivas sai keset tööpäeva universumilt märgi, et on aeg Luisa Värgiga abielluda?

Taavi Rõivas

Eilsetel koalitsiooniläbirääkimistel juhtus Taavi Rõivasel ootamatu seik: tema Reaalkooli sõrmus pudenes laua alla maha. Ometi ei hakanud mees sellise tühja tülina pärast juttu katkestama ja laua all sahmerdama, vaid ootas sobivat hetke, et märkamatult koolipõlve suveniir-aksessuaar üles noppida, olles tahes-tahtmata ikkagi vahepeal silmanurgast vargsi sõrmuse poole piilunud. Lauast tõustes pistis ta sõrmuse diskreetselt näpu ümber tagasi.
Loe edasi...

1. augustini on võimalus ennustada, kas peaminister teeb Luisa Värgist veel sel aastal ausa naise!

Eestis sõprade vastuvõtt Oandu vesiveskis

Selle üle, millal Taavi Rõivas küll Luisa Värgist ausa naise teeb, on spekuleeritud palju, ent üheseid vastuseid pole asjaosalistelt endiltki saadud. Täna avaldas sel teemal aga arvamust kehakeeleekspert, kelle sõnul on tegu tugeva paariga, mille liit loodud kui taevas. Ennustusportaal Triobet on aga sel teemal pannud välja eriennustuse, mis teema taas päevakordada tõstatab ja 1. augustini panustama ootab.
Loe edasi...

Taavi Rõivas imetleb oma naise kannatlikkust: ega Luisal minu kõrval ülemäära lihtne ole!

Luisa Värk ja Taavi Rõivas

Luisa Värk ja Taavi Rõivas on väga hõivatud perekond, kuid ülikiirest graafikust hoolimata jätkavad nad tugevalt ühisel rindel, ajades kumbki oma rida. Ajakirja Anne & Stiil värskes detsembrikuu numbris tunnistab peaminister, et teda köidab oma väljavalitu juures eeskätt see, et Luisal on alati oma seisukoht ja see, et ta on iseteadlik.
Loe edasi...

TV3 VIDEO: Peaminister Taavi Rõivas ennustab: järgmisel aastal tuleb Eestis palju pulmi

Peaminister Taavi Rõivas vaatab tagasi möödunud aastale ja ennustab, milliseks võiks kujuneda uus aasta. Muuhulgas räägib Rõivas majandusest, pagulastest ja tema võimalikust abielust Luisa Värgiga. Vaata täpsemalt TV3 videost!
Loe edasi...

PÕNEV VIHJE: Kas kurejuttude küüsi langenud peaministripaar on lõpuks ometi abiellunud?

Taavi Rõivas

Eesti Päevalehe ajakirjanik Kärt Anvelt kirjutas alles nädalapäevad tagasi murettekitava artikli peaminister Taavi Rõivase läbi aegade madalaimast reitingust, mis käesoleva aasta juunis oli viiepallisüsteemis kõigest 2,57, mis on seitsme protsendisajandiku võrra kehvem kui mais ja kordab jaanuarikuist absoluutset madalpunkti. Õnneks võib tunneli lõpust aimata peaministri populaarsusele positiivselt mõjuvat valguskiirt — Publikule laekunud info kohaselt väisavad Rõivased üritusi ühise nimega!
Loe edasi...

PÄEVA KOMM: Taavi, miks varjad? Ma tahan küll teada, kas mu riiki juhib vabaabielus jõnglane või sirge seljaga abielumees

Taavi Rõivas ja Luisa Värk Reformierakonna valmispeol

Publiku vihjelaekasse jõudnud fotojäädvustus, mis annab eelmise nädala beebikõlakaid arvesse võttes rohkelt alust arvata, et peaministripaar on abieluranda sõudnud, on tekitanud rohkelt reaktsioone Publiku lugejais, kellest üks võttis asja kokku väga tabavalt. Olles tänu Ilveste paarile saanud mitmekordset kinnitust vanasõnale "kus suitsu, seal tuld", ei mõista ka meedia, miks nii presidendi kui peaminstri kantseleide suud alati kommentaaride andmiseks nõnda lukus on.
Loe edasi...

HÕISSA! Kauaoodatud kihlus sai teoks: peaminister Taavi Rõivas abiellub lauljatarist elukaaslase Luisa Värgiga

Peaminister Taavi Rõivas ning tema elukaaslane Luisa Värk andsid sotsiaalmeedia vahendusel teada, et teevad oma aastatepikkuse kooselu peagi ametlikuks.
Loe edasi...

PUBLIK FANTASEERIB: Missugune hakkab välja nägema peaministri pulm? Loominguline kaemus pruutkleidi disainerist toitlustaja ja peopaigani välja

Täna, 24. oktoobril teatasid Taavi Rõivas ja Luisa Värk suvel toimunud kihlumisest. Üheksa aastat ühist elu nautinud Taavi ja Luisa pulmi on Eesti rahvas aga terve see aeg pingsalt oodanud. Nüüd on pidulik hetk juba ukselävel, mistõttu otsustas Publiku toimetus pisut tulevase peo eel fantaseerida — missugune hakkab välja nägema kauni paari pulm?
Loe edasi...

LUUBI ALL: Taavi Rõivase ja Luisa Värgi rõõmus uudis säras juba ammu meie kõigi silme all?

Fotokollaaž: Delfi

Peaminister Taavi Rõivas ning tema elukaaslane Luisa Värk teatasid eile sotsiaalmeedia vahendusel, et teevad oma aastatepikkuse kooselu peagi ametlikuks, ent lauljatari sõrmes on kaunis ehe säranud juba kuid.
Loe edasi...