Kuus aastat tagasi ristusid tänu ühistele sõpradele ühes Ida-Londoni tapase-restoranis pesudisainer Kriss Sooniku ja eduka ärimehe Kristo Käärmanni teed. Juba enne teineteisega tutvumist Inglismaal elanud noored kihlusid tänavu jaanuaris ja pärast seda algas suur pulmaplaneerimine. Läinud nädala laupäeval, 9. augustil ütlesid Kriss ja Kristo Viimsi Vabaõhumuuseumis saja külalise juuresolekul teineteisele oma jah-sõna.

Kriss Sooniku (30) loodud pesu kannavad sellised maailmanimed nagu Miley Cyrus ja Bondi-tüdruk Berenice Marlohe. Kristo Käärmann (34) on eduka idufirma TransferWise üks loojaid, kes koos oma äripartneriga meelitas hiljuti ettevõtte investorite ringi ka võimsa Virgin Group`i omaniku Richard Bransoni. Noorte pulm oli sama võimas kui nende tegemised.

Kandis vana-vana-vanaema Aami peakatet
Viimsi Vabaõhumuuseum valiti mere- ja loodusläheduse tõttu ning vähem tähtis pole tõik, et seal veetis Kristo oma lapsepõlve. Pruudi saabumine peiu juurde oli väga eriline – omaaegsest tuntud korvpallitreenerist isa Riho Soonik aerutas paadiga tütre väikese paadisillani, kus ootas peig.
Kriss ütleb, et isa ja tütre jutt kiskus paadis puhtaks arvutamiseks. Nimelt olid nad enne merele minekut välja arvutanud, et 30 minuti jooksul ei sõida mööda mitte ühtki suurt laeva, mis tekitaks merel lainetuse. «Kuid äkitselt nägime suurt kruiisilaeva ja 30 minutit merel aerutades arvutasime, kas paat ikka jõuab enne lainetust õnnelikult paadisillani. Jõudsime! Enne paadilt maha tulekut lõime isaga patsi.»