Hiljuti altari ette astunud abielupaar LIZA MINNELLI ja DAVID GEST kavatsevad järgmise sammuna asuda orbusid lapsendama.

Ülemöödunud nädalavahetusel läks New Yorgi Marble Collegiate’i kirikus mehele legendaarne diiva Liza Minnelli. 56aastase Minnelli neljandaks abikaasaks sai 48aastane meelelahutusäri impressaario David Gest.

Paar laulatati 1500 külalise silme all. Peiupoistena esinesid vennad Jacksonid. Täiesti loogiline valik: hiljuti pajatas Gest telekanalile NBC, et tal on Jacksoni-klanniga ühine lapsepõlvemaa. Encinos, Californias olevat nad koos teinud kõike seda, «mida lapsed ikka teevad».
Aupruutneitsi oli Elizabeth Taylor. Pruutneitsite ansamblisse kuulusid veel näitlejatarid Mia Farrow ja Janet Leigh, telekanali ABC uudistelugeja Cynthia McFadden, kõmukolumnist Cindy Adams ja omaaegne sekspomm Gina Lollobrigida.

Õnnitlejate seas olid Anthony Hopkins, Mickey Rooney, Michael Douglas, Diana Ross, Lauren Bacall, Luther Vandross, David Hasselhoff, Phyllis Diller, Barbra Walters ning värske abielupaar Joan Collins ja Percy Gibson.

Pruut pidi altari ette kõndima Whitney Houstoni esitatava The Greatest Love of All saatel, kuid narkootikumide kammitsais vaevlev lauljatar tagurdas jälle viimasel minutil välja. See ei takistanud pruuti altari ees kestvaid ovatsioone esile kutsuvat tantsunumbrit esitamast.
Minnelli-Gesti laulatuse jäädvustas ajalukku seltskonnaajakiri OK! Paljud pulmakülalised tõdesid, et midagi nii imelikku nägid nad viimati 1991. aastal, kui Elizabeth Taylor abiellus Michael Jacksoni Neverlandi rantšos ehitustöölise Larry Fortenskyga.

Jacksoni käsi on mängus selleski armastusloos — Gest tutvus Minnelliga pärast seda, kui Jackson oli tema kaudu Minnellit oma sügisesele aastapäevakontserdile esinema kutsunud. Novembris olid Gest ja Minnelli juba kihlatud.

Lizale on see neljas abielu. Emand Judy Garlandist jääb ta ühe laulatuse võrra siiski maha. Ja kuigi ta on veteranpruut, pole ta 1979. aastast saadik kordagi altari ees käinud. 23aastane laulatuspaus põhjendab ehk ka tema ülipikka kingisoovide loetelu, mille ta mitu kuud enne pulmi koos kutsetega välja saatis.

Nimekiri sisaldas 389 eset Tiffany & Co-lt. Kuhu need asjad küll pannakse? Liza kaitseks võib öelda, et kui oled juba palunud endale kinkida kuusteist Padova praenuga (hinnaga 110 dollarit tükk), siis ei saa sa kuidagi hakkama ilma kuueteistkümne Padova võinoata (hinnaga 65 dollarit tükk).

Kuid kas Lizal kui 56aastasel korduvalt abielus olnud naisel ei ole need kahtlemata hädavajalikud asjakesed juba olemas? Tõenäoliselt ongi, kuid ühes korralikus majapidamises läheb ikka aeg-ajalt midagi kaotsi. Ja siis pole söögiriistakomplekt enam täiuslik. Seepärast vajas Minnelli ilmselt ka kaheksat uut parmesani juustu nuga.
Ja kuna Liza on Liza ehk paljunäinud showbisnisenaine (ning Oscari, Tony ja Grammy uhke omanik), vabastas ta end enne pulmi valuvaigistisõltuvusest.

Värsked abikaasad kavatsevad end sisse seada New Yorki ja Prantsusmaale. Järgmisena on päevakorral pereloomine. «Me adopteerime neli last,» pajatas Gest ajakirjale OK!. «Ühe igast rassist. Musta, valge… sel pole mingit tähtsust. Lizast saab maailma parim ema. Tal on kõige suurem süda, mida olen kohanud.»
Kui see ei ole tõeline armastus, pole armastust olemas…