Kontrastid, kontrastid... Ansambli HU? üks tegijaid Bert Prikenfeld (34), keda avalikkus tunneb rohkem artistinime DJ Critikal järgi, on oma elus kenasti edasi liikunud. Viie aasta eest aasta seksiunelma tiitliga pärjatud Raadio 2 brüneti peatoimetaja Heidy Purga (38) asemele on Bert leidnud nüüd hoopis hõrgu blondiini! Paar jäi avalikkuse ees esmakordselt kaamera ette läinud nädalal Tallinn Fashion Week’il.

«Tema nimi on Mari-Liis Saretok ja ta on minu tüdruk,» tutvustab Bert ning lisab ilmselge õnnetundega hääles, et koos on nad olnud juba aasta aega. Loominguliste inimestena, kus Bert toimetab muusikaelus ning Mari-Liis (24) moeilmas, jagub paaril ühist ainest ja huvipakkuvaid teemasid kindlasti üksjagu.
Ka Heidy Purga on ammuilma oma eluga edasi läinud. Üsna pea pärast lahkuminekut Bertist ilmus ta avalikkuse ette mitmekülgse kultuuritegelase Jaanus Rohumaaga, läinud aasta mais nägi ilmavalgust nende ühine poeg. Kuuldavasti sukeldub Heidy aga kohe-kohe töösse – asudes taas Raadio 2 peatoimetama!