Ariana Grande-Butera, kes on sündinud vähi tähtkujus 26. juunil 1993. aaastal on USA laulja, näitleja ja laulukirjutaja. Ariana sündis ja kasvas Floridas. Ariana on Nickelodeoni-staar. Ta mängis aastail 2010-2013 kanali telesarjas "Victorious" tegelast Cat Valentine.

Grande esimene album ilmus aga 2013. aastal, pealkirjaga "Yours Truly". Teine album "My Everything" anti välja 2014. aasta alguses. Ariana kolmas album "Dangerous Woman" tuli välja 2016. aastal.

Ariana Grandet ei fänna mitte kõik inimesed siin ilmas ning noor lauljanna on oma erilise hääletämbri tõttu saanud palju kriitikat just vanema koolkonna lauljatelt. Grande tämber on väga kitsakõlaline ning kõrge, mistõttu arvati alguses, et neiu laulab nii vaid tähelepanu äratamiseks.

Grande hitid on pidevalt nii Billboardi kui ka muude muusikaedetabelite tipus. Laulja on teinud koostööd paljude teiste staaridega, nagu näiteks Nicki Minaj, Future, Weekend, Zedd ja paljud teised. Grande kontserte külastab igal korral kümneid tuhandeid inimesi.

Grande muusikavideosid on ühtekokku vaadatud 7 miljardit korda. Noor naine on 2017. aasta seisuga väärt 25 miljonit dollarit - just nii suureks hinnatakse tema varandust. Grande esimest albumit osteti 138 000 koopiat, teist albumit 169 000 ning kolmandat 175 000 koopiat. Ariana Grande on ka kõige striimitum artist muusikarakenduses Spotify.