Chicago politsei käes on 26-minutiline tundmatu isiku poolt saadetud videolõik, millel Kelly on väidetavalt vahekorras alaealise tüdrukuga.

Chicago Sun-Times kirjutas, et tüdruk kutsub Kellyt videol “issiks” ning nad on vahekorras, harrastades muuhulgas suuseksi ja urineerimist.

Kuigi tüdruku nime ei avaldatud, on ta arvatavasti Chicago politseile tuttav, kuna politsei uuris kolme aasta eest Kelly väidetavat vahekorda temaga. Siis kinnitasid nii tüdruk kui tolle vanemad, et see on vale.

Asi võib võtta hoopis teise pöörde, nüüd mil politseil on videolint. Kelly väidetav partner on praegu 17, seega oli ta väidetava rikkumise ajal 14. Illinoisi seaduste järgi ei või mehed olla vahekorras alla 17-aastaste tüdrukutega ega tohi filmida seksuaalakti alla 18-aastase isikuga.

Kelly advokaat John M. Touhy kinnitas, et tegemist on võltsinguga.

Kelly on ka varem paistnud silma huviga noorukeste neidude vastu. 1994. aastal abiellus ta tollal 15-aastase Aaliyahga. Abielu tühistati Aaliyah vanemate nõudel.

Kelly vastu on esitanud ka hagi kaks noort tüdrukut, kes süüdistasid teda võrgutamises. 15-aastane taustalaulja Tiffany Hawkins algatas Kelly vastu 10 miljoni dollarilise kohtuasja, süüdistades teda, et mees ähvardas ta lahti lasta, kui ta temaga ei maga.

Kelly maksis tüdrukule hagi tagasivõtmise eest 250.000 dollarit.