Hõissaaa ja kibe ka! Sky Plus’i raadiohääl, hommikuprogrammi üks armastatud juhte Maris Üksti (29) seilas nädalavahetusel abieluranda ja on nüüd Maris Järva. Proua Järva abikaasa on endine Eesti meister maadlemises Argo Järva (30), kes praegu toimetab eraettevõtluses.

Värsked kaasad tutvusid tänu ühistele sõpradele ja on koos olnud juba kolm aastat. Romantiline laulatus peeti Rannamõisa kirikus, kus esines Jakko Maltis. Pruut oli valinud endale stiilse puhta lõikega Ketlin Bachmann-Põldroosi pulmakleidi ja nägi selles ahhetamapanevalt elegantne välja. Edasi liikus pruutpaar koos külalistega Lillepaviljoni. Meeleolu hoidis üleval pulmaisa Tõnis Milling, tantsumuusika eest hoolitses James Wertz. Sõnaga – mürtsus üks korralik eesti pulm, kutsutuid oli enam kui sada inimest, kelle hulgas olid ka Marise sõbranna Teele Viilup koos ema Eve Viilupiga, Nele-Liis Vaiksoo, Sven Lõhmus ja Marise kolleegid raadiost.

Nagu kord ja kohus ei viivitanud paar ka pulmareisiga, ja suundus Itaaliasse kaheks nädalaks suve pikendama. «Pulm läks paremini, kui oskasime oodata, ja me jäime kõigega väga rahule,» õhkab Maris. «Hetkel oleme Roomas, kust liigume edasi Sitsiiliasse.»
Elu on lill!