Oma eraelu äärmiselt kiivalt varjanud Jackson jäi elu lõpuni fännidele müstiliseks meheks, keda saatsid pidevalt kuuldused veidrustest ja suured skandaalid. Eile esilinastus telekanalil Lifetime kauaoodatud mängufilm "Michael Jackson: Otsides Igavikumaad", mis räägib faktitruult popikuninga viimasestest eluaastatest ning kisub avalikkuse ette nii mõnedki detailid mehe eraelust, mida varem ei teatud. 2009. aastal surnud staari elust pajatav eluloofilm põhineb tema endiste turvameeste Bill Whitfieldi ja Javon Beardi mälestustel.

Fännid said filmist teada mitmeid uusi saladusi popikooni elust. Muuhulgas selgub filmist, et:

1) Kui Jackson pani enda lastele maskid ette nende privaatsuse kaitsmiseks, siis ütles ta neile, et see on kõigest "mäng". Ka keelas ta lastel selles "mängus" enda päris nime kasutada.

2) Jackson maksis kord ühele kõmufotograafile 75 000 dollarit, et too hävitaks pildi, mille too tema tütrest tegi.

3) Popikooni surma põhjustamises süüdi mõistetud dr. Conrad Murray'ga kohtus Jackson Pariisis, kui tema tütar Paris haigestus. Paparatsosid kartev laulja ei tahtnud tütart haiglasse viia ning nõudis eraarsti.

4) Kuigi Jackson oli ise Jehoova tunnistaja, lubas ta enda lastel jõule tähistada.

5) Kino külastades oli tal alati kaasas isiklik tšillikaste ja sulavõi.

6) Tema lemmiknäitleja oli Charlie Chaplin.

7) Hädajuhuse puhuks kandis ta alati endaga kaasas kohvit 200 000 dollariga ning Oscarit, mille võitis 1939. aastal film "Tuulest viidud" – kuldmehikese ostis Jackson endale oksjonilt 1,5 miljoni dollari eest. Läinud aastal kirjutas meedia, et kuju on pärast artisti surma teadmata kadunuks jäänud.

8) Kuigi ta tahtis elada normaalset elu ning rahus oma lapsi kasvatada, armastas ta ikkagi väga oma fänne. Ta isegi ütles politseile, et nad ei ajaks teda ootavaid austajaid ära.

9) Kui popikoon vaevles võlgades ega suutnud oma turvameestele viis kuud palka maksta, jäid Bill ja Javon tööandjale truuks. Kusjuures turvameestel polnud lubatud kellelegi avaldada, kus nad töötavad.