Kaljulaid rääkis oma tööst küllaltki avameelselt. Saladuseks ei jäänud ka tema kuupalk, milleks on üle 3000 euro. Võib-olla mõtleb nii mõnigi, miks Kaljulaid just Keskerakonnaga liitus. Nimelt oli juba Keskerakonnaga liitunud Kaljulaidi tüdruksõber, kes kutsus sinna ka mehe.

Intervjuu ajal uuris uudishimulik Kaarel Nõmmik, kas erakonna kokkusaamistel tarvitatakse ka kokaiini. Kaljulaid ütles, et ta pole ühegi poliitikuga kokaiini teinud, kuid lisas, et teab poliitikuid, kes on teinud kokaiini.

Lisaks mainisid Nõmmik ja Naan Priit Toobalit ning selgus, et Toobaliga on saunas käinud ka Kaljulaid.

Kroonika otsustas kirjutada Raimond Kaljulaidile ja uurida lähedalt, kas mees sooviks oma julget väljaütlemist täpsustada.

Raimond Kaljulaidi vastus: "Seda ma kartsin, et see mõnevõrra mõtlematult pillatud lause võib täiendavaid küsimusi tekitada. Ma ei pea õigeks sellest lähemalt rääkida. Räägime rohkem kui kümne aasta tagustest sündmustest. Elu on edasi läinud, inimestel on lapsed ja nii edasi," kirjutas Kaljulaid.

"On igaühe enda asi, kui palju ta enda eraelust räägib või ei räägi ja ma ei saa seda otsust teha kellegi eest. Ajad olid aastatuhande alguses ilmselt teistsugused. Siis ei olnud veel kõik nii vaimustunud tervisespordist ja hummusest kui nüüd. Ja lisan juurde, et kuigi ma ei ole kunagi eitanud, et olen nooruses, nagu ilmselt paljud teised ka, omajagu pidutsenud, siis midagi liiga head ei alkoholis ega narkootikumides tegelikult ei ole. Kainena on elu märksa selgem ja lõbusam," lisas mees.