Kuhu kadus saates «Eesti tippmodell» tuntust kogunud Pärnu piiga Triinu Lääne (21), kes veel sügisel pidi sõitma iludusvõistlusele Miss Globe Eestit esindama? Nädal tagasi näitas Kanal 2 «Reporter» Raivo Kiisleri (55) valmistatud saatelõiku, kus hoopis üks Võru 11. klassi neiu Eva Kristiina Kivioja Miss Globe International 2012 võistlusel üles astus.

Augusti algul kirjutas Kroonika, kuidas Kiisler plaanib saata Miss Globe’i võistlusele tippmodellisaate Triinu, kes selleks puhuks isegi spetsiaalselt paar kilo kaalust alla võttis ja minekust äärmiselt elevil oli. Siis selgus aga, et võistlus lükkub edasi lõppu…
«Siis tulid Triinule vahele mingid hammastega seotud õpingud Saksamaal ja ma olin sunnitud leidma uue finalisti, keda võistlusele saata,» selgitab Otepääl isakodus parasjagu aiatöödega hõivatud Kiisler. Novembris kolm päeva Istanbulis ja hiljem Põhja-Küprosel aset leidnud Miss Globe’ile saatiski Kiisler hoopis noore Võru neiu.
«Kust ma ikka neid leian! Ikka elu viib ise kokku. Tase on tüdrukul selline, nagu ta oleks juba ülikooli lõpetanud,» kiidab Kiisler oma uut leidu. Eva Kristiinaga on nad käinud juba ka Riias Baltic Beauty võistlusel, tulevikuplaanid on suured. «Mul on kahju, et Triinuga nii läks, kuid hoian talle Saksamaa õpingutel pöialt,» sõnab Kiisler, kes, näikse, kui tahab, viib suvalise tüdruku otse tippiludusvõistlusele!