Svetlana Loboda räägib enda eraelust üsna harva. Hiljutises intervjuus kõneles ta, et kiire graafiku tõttu pole tal armastuse otsimiseks aega. Lauljanna avaldas lootust, et tema elu armastus leiaks ta ise. Tuleb välja, et just nii juhtuski! Mõni päev tagasi kirjutati vene meedias, et naine on seitsmendat kuud rase ning lapse isa on Rammsteini ninamees Till Lindemann. Paar kohtus mullu Bakuus ühel muusikafestivalil ning on sellest ajast saati jäänud mitmel korral koos pildile.

Loboda, kes pärjati eelmisel aastal ka Venemaa aasta laulja tiitliga ning on selles vallas rohkelt rekordeid purustanud, on 35-aastane ning tal on varasemast ka kuueaastane tütar. 55-aastane saksa rokkar Lindemann on kolm korda abielus olnud ning tal on kaks täiskasvanud last. Tema viimatine romans näitlejanna Sophia Thomallaga on samuti oma lõpu leidnud, niisiis ei takista vallid, ei takista kraav, et armunud paar võiks kokku saada!

Naise lähikondlaste sõnul on tähtaeg mai lõpus ning sünnitus saab toimuma Los Angeleses, kuhu naine peatselt ka reisib. Siiski on Loboda igati oma rasedust eitanud, ka oma hiljutises muusikavideos varjas ta titakõhtu kasukaga.