Hea lugeja, vastates intervjuu lõpus olevale pollile, võid võita räppari värske albumi.

Millest räägib Sinu värske lugu "Naised on purjus"? Mis on laulu sõnum?

See laul pole õrnema soo joomisharjumustest, nagu paljud ekslikult arvavad. Refräänis on ülekantud tähenduses öeldud, et need naised, kellest loo salmides juttu, on pehmelt öeldes peast pisut soojad. Pean siis silmas igasugustes kergema kaaluga meediaväljaannetes omale odavat populaarsust koguvaid n-ö seltskonnatibisid.

Mida Sa selle looga öelda soovid?

Selle looga kirjeldan ma antud situatsiooni ja avaldan pisut oma arvamust. Ehk siis seda, et mulle tundub justkui on selliseid tibisid ikka päris palju. Piisavalt palju, et neist lugu kirjutada.

Kust tekkis ajend sellise sõnumiga lugu kirjutada?

No mingi hetk läks olukord ikka päris hulluks mu arvates. Kohe kui mingi ajalehe, ajakirja kätte haarasid, või õhtul televiisorist mõnd uudismagasini vaadata üritasid, siis igal pool vaatas jälle vastu mingi ennast täis kõiketeadev omast arust üdini tark, kaasaegne, trendikas ja kõiki paika panev  seltskonnatibi. Ma arvan, et ma pole ainus, kellel see turja püsti ajas.

Kas Su enda tutvusringkonnas on selliseid naisi, kellest laul räägib?

Lähemas tutvusringkonnas mitte.

Kes on need naised loo taustal häält tegemas?

Need on kaks kena tütarlast, kes meid stuudios aeg-ajalt on käinud välja aitamas, kui on abi vaja olnud. Tänan siin juures Ethelit ja Kaid!

Mida sa naiste juures kõige rohkem hindad? Milliseid naisi vaatad?

No ma siin naise välimisest ilust ei hakka pajatama, kuigi üsna tihti võib just see visuaal ka naise sisemise poole puhul määravaks saada. Aga hindan naise juures, kellega suhtlen, väärikat käitumist ja olekut. Naine ei tohiks ka väga pealetükkiv olla, mingi salapära peaks alles jääma.

Kas mõni Sinu naisfänn on püüdnud su tähelepanu mingil ebatavalisel viisil?

Ei meenu hetkel vist ühtegi märkimisväärset juhtumit.

Puudutad oma lugudes palju ühiskondlikke teemasid. Millest uue albumi teised lood räägivad?

No eks vilksamisi puudutan eestlaste joomisharjumusi, seksiteemast ei pääse mööda päris mitmes loos, aga on ka mõni tõsisem rada, mis pudutab meid ümbritsevat elu-olu. Kuna olen teemade valikult küllalt praktiline, siis kogu plaadil kuuldu on ikka ehe kohalik eesti värk, ma võtan teemad ikka sellest, mida näen ja kuulen.

Milliseid räppareid Sa väljaspool Eestit esile tooksid?

Seoses uue plaadi tegemisega sai natuke vanemate plaatide hulgas sobratud ja n-ö õige filingu saamiseks igasugu vanakooli kraami kuulatud. Aga uuematest tegelastest on minu plaadimängijasse asja sellistel nimedel nagu Ghostface, Non Phixion, Necro, 50Cent, Busta Rhymes, Snoop jne. Seda, mida kuulan, valin enam-jaolt meeleolu järgi.

Plaadid loosime 30. novembril.

Cool D esitleb oma uut albumit 27. novembril Sugaris, 11. detsembril Club Illusionis, 12. detsembrilVon Krahlis ja 19. detsembril Divas.