"Ma ei tea, kas fännid on õnnetud või õnnelikud selle üle, aga 98,5 protsenti kõikidest "Kreisiraadio" naljadest on tehtud absoluutselt kaine peaga," sõnas Vilbre "Vikerhommikus".

Juba 16 aastat on Vilbre mõelnud ka "Kreisiraadio" täispikale filmile, kuid selle valmimine ootab siiani rahastust. "Minu meelest on see väga naljakas, aga me ei ole sellele saanud veel rahasid taha, sest filmirahastajad arvavad, et see on liiga sketšilik," põhjendas Vilbre.

8.–10. juunini toimuval huumorifestivalil Luige Nokk näeb kahte uut Kreisiraadio šketsi, milleks on "Jõulubuss" ja "Plaksutajad". Maailma esilinastus toimub laupäeva õhtul festivali kinotelgis.

Sketš "Jõulubuss" räägib sellest, kuidas kolm jõuluvana tahavad lapsi röövida ja teevad selleks põhjalikumat eeltööd kui ükski kohusetundlik päkapikk. "Plaksutajad" toob kaamera tagant välja telemaastiku tunnustamata kangelased, kelle tööks on teha kõikvõimalikke hääli ja häälitsusi. Režissöör René Vilbre sõnul ei mäleta ta enam põhjust, miks need šketsid tele-eetrisse ei jõudnud. Siiski tõdeb tegija, et hiljuti neid üle vaadates tundis ta, et ajaproovile on need ilusti vastu pidanud.

Lisaks valivad nii tema kui ka näitleja Peeter Oja kolm oma lemmikšketsi, mille saamislugu üheskoos festivali kinotelgis külalistele täpsemalt avatakse. Tõsisele fännile mõeldud musta materjali on Vilbre erakogus palju, sest 7-minutilise klipi tegemiseks filmiti tavaliselt 20-40 minutit materjali.