"Pärast pikka mõtlemist otsustasin, et soovin avalikkusega jagada seda, milline inimene on Urmas Eero Liiv. Üritan jääda oma kirjutises igati neutraalseks, et iga lugeja saaks teha enda järeldused. Nimelt tähistas TV3 hiljuti enda 20. tegutsemisaastat. Möödudes käsikäes oma elukaaslasega eesti austatud filmirežissöörist, otsustas Urmas Eero Liiv, et parim viis kuidas käituda, on haarata kahe käega jõuliselt kinni minu elukaaslasest ning suudelda teda vägisi, kui ta proovis Urmase haardest vabaneda. Tegemist ei olnud sõbraliku musi, põsemusi, nalja või millegi taolisega — tegemist oli pea kolmkümmend aastat noorema naise vägivaldse ahistamisega. Märgin ära, et härra Liiv pole meie tuttav, vaid võhivõõras inimene, kellega kumbki meist polnud enne antud intsidenti ühtegi sõna vahetanud. Pärast juhtunut mees ei vabandanud ega pakkunud seletusi, vaid irvitas meile mõlemale näkku ning pööras selja," kirjeldab Rändvee sotsiaalmeedia vahendusel šokeerivat vahejuhtumit.

Noormees sõnab, et kuigi nad tunnevad end pruudiga äärmiselt alandatuna ja pilastatult, leidsid nad, et veelgi hullem on lasta sellisel perverssel käitumisel karistamata jääda.

Urmas Eero Liiv on nüüdseks Rändveele edastanud omapoolsed vabandused ja põhjendused. Filmimees süüdistab juhtumis alkoholi ning mingeid tagamõtteid tema teol ei olnud.