1. Heidi Klum

Ameerikas on seoses moodsa elukultuuriga juba ammu levinud legend hambahaldjast, kes kogub öösel kokku laste ära tulnud piimahambad. Särava naeratuse pärast tuntust kogunud supermodell hoidis oma hambad aga endale. Heidi Klum on mitmetes intervjuudes pajatanud oma “talismanidest” ning usutakse, et staar ei reisi kunagi ilma oma emailitud kaaslasteta.

2. Taylor Swift

13. detsembril siia ilma sündinud popstaari sõnul on tema sünnikuupäev märgilise tähendusega ning aastate jooksul kujunenud lausa tema õnnenumbriks: “Maalin selle enne igat kontserti enda käe peale, sest 13 on minu õnnenumber ja seda mitmel põhjusel. Ma sündisin 13ndal kuupäeval. Mul täitus 13. eluiga 13. reedel. Minu esimene album tõusis tippu 13. nädalal. Minu esimese hiti intro oli 13 sekundit pikk,” tõi Swift aastal 2009 antud intervjuus mõningaid näiteid.

3. Megan Fox
Megan Fox

Filmikaunitar on oma usust paranormaalsetesse nähtustesse rääkinud korduvalt. Megan on eelnevalt arutlenud nii kummituste ja tulnukate kui ka isegi lumeinimese eksistensi üle, ent mis on tema põhjendus? Naise meelest ei tähenda kindlate asitõendite puudumine seda, et neid tegelikult olemas ei oleks.

Sellega aga staari veidrad uskumused ei piirdu! Väidetavalt kuulab staar lennureisidel alati Britney Spearsi, sest “tema saatus pole surra Britney Spearsi albumit kuulates”.

4. Serena Williams
Serena Williams

USA tenniseäss viib enne platsile astumist läbi mitu erinevat rituaali. Tähtsa mängu eel seob Serena oma kingapealad kinni väga konkreetsel moel, ta võtab oma duši all käimise sandaalid väljakule kaasa, põrgatab enne palli lömastamist seda viis korda ja kannab igal turniiri setil sama sokipaari.

5. James McAvoy
Foto: Scanpix

Šotimaalt pärit kuvatäkk võib küll kinolinal võidelda pahalastega, ent iga kuu esimesel kuupäeval pistab ta rinda hoopis ebaõnnega. James McAvoy lausub igal kuul “valge jänes” inimesele, keda ta esimesena kohtab.

6. Justin Bieber
iHeart Radio gala 2016

Noored kuulsused hoiavad kõige värskematel trendidel pidevalt silma peal, kuid Justin Biber hülgas 2015. aastal oma ikoonilise soengu hoopis ebausu tõttu. Nimelt võõpas muusik oma juuksed plaatinablondiks lootusega, et tema album “Purpose” jõuaks plaatina tasemele.

7. Ariana Grande

Me kõik mäletame kurikuulsat intsidenti, kui pop-printsess oma peikaga sõõrikupoes lakkus sõõrikuid, mida ta osta ei kavatsenud. Hiljem tuli aga välja, et lauljatari suhe magusate küpsetistega on seotud hoopis ebausuga. Nimelt oli Arianal omal ajal kombeks süüa hea õnne nimel enne igat tähtsat esinemist üks šokolaadisõõrik.

8. Chris Martin

Foto: Scanpix

Coldplay ninamees peseb enne igat etteastet oma hambaid. Väidetavalt usub Martin, et just tänu sellisele rituaalile suudab ta tabada õigeid noote.

9. Keith Richards

Keith Richards

Ansambli Rolling Stones legendi uskumus on seotud toiduga. Mehe raideris on kirjas, et tuuril tuleb talle serveerida karjuse pirukat ning kummalisel kombel peab olema just tema, kes oma privaatses ruumis piruka kooriku murrab. Kui keegi teine peaks Richardsi pirukat enne teda puudutama, tuleb koheselt talle uus küpsetis valmistada. Kõlakate kohaselt olevat selline juhtum korra juba aset leidnud ning raevunud rokkar lasi seetõttu bändi turvaülema vallandada.

10. Axl Rose
Foto: Scanpix

Guns N’ Rosesi vokalist arvab, et täht “m” on neetud ja täis kurjust ning seetõttu keeldub ta esinemast linnades, mis algavad selle tähega. Lisaks on tal reisidel alati kaasas oma isiklik sensitiiv.

11. Lady Gaga

Ei tule ilmselt suure üllatusena, et selle diiva ebausk on seotud seksiga. Nimelt usub Lady Gaga, et juhuseks võib su energia vussi keerada.

12. Geoffrey Rush
Foto: Scanpix

Heidil on tema hambad ja Jamesil valge küülik, kuid Georffrey Rush tagab enda hea õnne teisel moel. Kuulduste kohasel on tal kummist part nimega Daffy, keda ta tähtsatel auhinnagaladel taskus hoiab.

13. Meat Loaf
Foto: Scanpix

Juhuslikult kogub rokkar Meat Loaf kaisukarusid ning mees keeldub reisimast ilma oma lemmikute Mani ja Mariettata. Sellega aga tema pentsik uskumus alles algab — nimelt on Meat Loaf veendunud, et tema karu võivad ellu ärgata ja nende näoilmed on muutlikud ning muusik nõuab, et tema kaisuloomadel oleksid igal kontserdil lavatagust ligipääsu kindlustavad passid. Karud on talle lausa nii südamelähedased, et aastal 2010 inspireerisid nad albumit nimega “Hand Cool Teddy Bear”.