Punklaulupeo korraldaja Üllar Saaremäe sõnul pakkus Lang ise ennast punklaulupeo tuletoojaks, kirjutab Virumaa Teataja.

“Tema meeskonnal, kes tõi ka “Aja puudutuse” tule, tekkis mõte hakata tuletoojaks ka “Aju puudutusele”. Tulla meie juurde Kohtla-Järvelt läbi karjääride, linnade ja külade. Jalgsi, neli päeva,” rääkis Saaremäe muheldes ja kinnitas, et kui Lang ja sõbrad kohale jõuavad, toimub punklaulupeo Beforeparty Rakvere linnuses.

Lang teatas, et tema "kaaskonnaks" saab teekonnal olema Tartu Meeskoor Akadeemiline Emajõgi - seesama koor, mis kaks üldlaulupidu järjest on koos naiskooriga Emajõe Laulikud korraldanud laulupeotule retke Tartust Tallinnasse.

"Kuna meeskoor on osalemas Punklaulupeol, tekkis mõte tuua sinna ka laulupeotuli. Meile on hakanud see lihtsalt meeldima. Pakkusime idee välja Üllar Saaremäele, temale meeldis ja koostöö sujub. Mis täpsemalt toimub, sellest saab teada ehk nädala lõpuks," sõnas Lang.

"Mina isiklikult olen oma elus korraldanud lugematu hulga muusikaüritusi, ka punküritusi," rääkis endine minister oma seotusest punkmuusikaga. "Punklaulupeo missiooni sõnastamise jätaksin hea meelega Üllarile (Saaremäele - toim.). Ma jagan tema vaadet. Eelmisele Punklaulupeole, millel ma paraku osaleda ei saanud, saatsin ma ministrina tervituse, mille võib kokku võtta ühe lausega: "Meie reliikvia on vabadus!""