Vastu uut aastat kisub Merlyn Uusküla juures külalisterohkeks. Lauljatari ennustused on täppi läinud nii tihti, et enam ei pääse ta kaartide panemisest oma lähiringkonda kuuluvatele... 

Merlyn Uusküla (30) Kadrioru korteri elutoas võiks Märt Agu või Jüri Nael korraldada tantsukursusi – see on lihtsalt nii suur. Telerialuse kõrval oleval kapil ootab seinale riputamist maal, mis kujutab Merkat peohoos. Talle kingiti akrüülmaal tema uue plaadi «Õnnepäev» esitlusel. Suure pappkasti kapi kõrvalt võiks jõuluvana aga pikemalt mõtlemata oma kingikotti tühjendada – see on pilgeni täis Merka «Õnnepäevi». Avatud köögiga elutoa köögilaual hubiseb kunstkuuseoksaga kaunistatud alusel küünlaleek. Kauss on veel täis šokolaadiglasuuri ja marmelaaditäidisega küpsiseid. Ja kui lauljatar kannaks  mürkrohelise kleidi asemel punast, siis meenutaks õhustik jõuluõhtusöögieelset laiska vaikelu.

Merlyn võõrustab Kroonika peatoimetajat Krista Lensinit siiski teisel põhjusel – et ennustada Kristale kaartide pealt tema uue aasta armuõnne, ja sedagi, mida ta oma tööelus silmas peaks pidama.