Mida teie teeksite, kui teie voodit ehiks partneri ekskallima nimi? Nimelt sellise uskumatu olukorraga seisvat silmitsi endise justiitsministri Paul Varuli tütar Rica Varul (26).

 

Elu oma suuruses koosneb pisiasjadest. Rica ja tema ärimehest elukaaslase Taavo Toomsalu (31) suhet pingestab väidetavalt mehe endine elukaaslane Kristel Kama-Metsla ning seda üsna kentsakal moel. Üks paari ühine tuttav on seltskonnas avaldanud, et voodit, kus Taavo ja Rica õiglase und maitsevad, ehib armuavaldus «Kristel, ma armastan sind», mis on sinna lausa sisse voolitud. Mõistagi pole Rica sellega sõbrannade sõnul sugugi leppida suutnud.
Kuigi sõbrannad on kirja oma ihusilmaga näinud, kummutab aeroobikatreener Rica sellise info: «Eesti inimene on jätkuvalt kade. Sellist nikerdust meie voodil kohe kindlasti pole.»
Spordiklubis Tropic töötav sarmikas Rica naudib Taavoga luksuslikku elu, jagades temaga armastust, punast Ferrarit ja eksootilisi reise. Noored on soetanud ühele Kariibi mere saarele villa, kus kavatsevad mõneks ajaks ka ankrusse jääda, et muretult päikeselist elu nautida. Nõnda ei virvenda ka väidetav kiri, mille Taavo elutarga mehena selle vahe sees loodetavasti kõrvaldada laseb, pidevalt silme ees…