The Mirrori teatel on laulja ja endine supermodell salaja kohtunud juba neli kuud ning sõprade kinnitusel on nende tunne tõsine. (Ent kui mitmendat korda nad seda väidavad?)

28-aastane Robbie tunneb Racheli eksmeest Rodi päris pikka aega ning mängib viimasega sageli koos vutti. 32-aastast Rachelit nägi Robbie esmakordselt paari kuu eest. Paari viisid kokku ühised sõbrad ning väidetavalt leidsid nad klapi äärmiselt kiiresti.

Rachel elab Los Angeleses koos enda ja Rodi kahe lapse — üheksa-aastase Renee ja seitsmeaastase Liamiga. Uus-Meremaalt pärit modell jättis Rodi maha 1999. aasta jaanuaris ning suundus Ameerikasse “ennast leidma”.

Rod, kes ei olnud Rachelit kordagi petnud, langes sügavasse masendusse, kuid sai tänu mitme blondiinide ennastsalgavale abile lahkumisvaevadest üle. Nüüd elab koos 31-aastase fotograafi Penny Lancasteriga. Racheli viimane suhe oli Ameerika näitleja Michael Weatherlyga 1999. aastal. Rod ja Rachel ei ole seniajani ametlikult lahutatud.

Endine Take Thati staar oli kunagi kihlatud endise All Saintsi laulja Nicole Appletoniga, tal on olnud lähedane sõprussuhe ka Geri Halliwelli ja Nicole Kidmaniga.