ROBBIE WILLIAMS ei räägi tihti, aga kui ta räägib, on tükiks ajaks kõik öeldud. Tema seekordne verbaalne kõhulahtisus jõuab meieni ajakirja Esquire vahendusel. Hoidke oma piip ja prillid, sest midagi sellist ei ole te varem kuulnud!

 ·  Testosterooniga kroonilise letargia vastu: «Lühidalt öeldes läksin ma kasvuhormooni hankima. Selle peal on kõik Los Angelese vanad mehed, kes näevad välja nagu 40aastased, kuigi nad on 60aastased. See parandab nende tervist, mälu, juukseid, nahka. See võib vähki tekitada. Aga sellele ma lõin käega. Ma mõtlesin, et vähi saan ma niikuinii. Ma läksin Hollywoodi arsti juurde. Lasin vereanalüüsi teha. Läksin tagasi. Ta ütles: «Sa ei vaja kasvuhormooni. Sul on saja-aastase testosteroonitase. Korraga oli kõik selge. Mul oli sel päeval selgusehetk.»

·  Monogaamia on mõttetu: «Reeglid on paigast ära. Sest inimesed k***vad väljaspool abielu ja väljaspool suhet kogu aeg. Neid tabatakse sellelt iga jumala nädal. Mida see tähendab? Ma arvan, et see tähendab, et meid on loodud k****ma. Ja abielu, terve see institutsioon, on väljamõeldud bullshit. Mul on hea meel, et meedia passib mulle peale, lootes et ma jään vahele, sest see hoiab mind õigel teel. Aga kui armukadedust ja sotsiaalseid piiranguid ei oleks, oleks reeglid teistsugused.»

·  Abikaasa petmisest: «Tegelikult mitte, sest ma ei taha Ayda südant purustada. See on viimane asi, mida ma tahan. Ma kohtasin Aydat, ma armusin, nii see juhtus. Aga ahvatlused on suured, sest ma olen mees ja mul on kõik, mis teeb minust mehe – mine ja paljune. Paljune absoluutselt kõigiga.»

·  Jalutuskäikudest ja filmivaatamistest Granny Smith õuntega: «Ma tunnen selle õunaga suuremat sidet kui inimesega, kellega ma just k****sin. Naised, kes seda loevad, mõtlevad, et see on jube. Aga mees on juba kord niimoodi loodud.»

·  Lastest: «Mul on palju vaba aega ja mulle meeldib logeleda. Mängida jalgpallimänedžeri, kirjutada muusikat, lugeda internetist vandenõuteooriaid, hängida, elada päikeses. See on fantastiline elu. Ma võin ärgata siis, kui tahan, ja minna magama siis, kui tahan. Laps rikuks selle ära.»

Olgu kõige muuga, kuidas on, aga kes oleks arvanud, et Robbie petab oma naist Granny Smithi õuntega?