Kuku raadio hommikuärataja Gaute Kivistik alias Rohke Debelakk ütleb, et tema libauudistes on esikohal Edgar Savisaar, sest viimane ei tee midagi normaalset.

Paljud inimesed on lausa püsikuulajad lubauudistele, mis on loogilisusega, mis samal ajal on ka nii ebaloogiline, ajab meid naerma, pead vangutama kui ka ahhetama!
Kivistiku enda sõnul annab kõige rohkem talle uudisteks materjali konkurentsitult Edgar Savisaar. “Savisaar on selles mõttes tänuväärne tegelane, et kui ta kuskile ilmub ja suus avab, tuleb sealt puhast kulda. Ta ei tee midagi sellist, mis oleks normaalne,” on Kivistik arvamusel värskes telelehes Nädal.
Kui kokku arvestada inimesed, kellele Savisaar kaudselt tööd annab, on see pool ajakirjandust, väidab Gaute. “Kui ta poliitikast lahkuma peaks, läheks see tants ja trall vaesemaks. Igavalt euroopalikuks. Meil on isikutering suhteliselt väike. Mul on ehk viis inimest, kellega personaalselt tegelen. Ülejäänud on taustajõud,” tutvustab Rohke Debelakk on tööd.
Libauudis algab ideest, millele peab looma mingi aluse, lõpu ja konteksti. “Püüan olukorra lahendada naljakalt, ebaloogiliselt, samas tundub see kõigile loogiline, aga tegelikult ei ole.”