Natsiajastul lained löönud näitlejanna Marianne Hopper meenutab, kuidas Hitler oigas mõnust, nähes austerlasi prantsuse sõdureid tapmas, kirjutab The Sun. Paar oli parasjagu Berliinis vaatamas filmi nimega “The Rebel”, ent Hopper tahtis koheselt lahkuda.

“Usun, et Hitler tundis prantslaste suremist jälgides mõnu ja ta hõõrus oma põlvi ning oigas. Ma ei tea, kas ta oli hull, aga ta sai mingit sorti orgasmi. Tahtsin linastuselt lahkuda. See mees oli imelik,” meenutas ta.

Tunnustatud psühholoog ja kirjanik Volker Elis Pilgrim toob raamatus mitmeid näited, tõestamaks, et Hitleri seksuaalseid fantaasiad juhtis tema tapahimu. Pilgrim kirjeldab natside juhti kui kõhedat perverti. Kuulduste kohaselt ei astunud Hitler ja tema lühiajaline abikaasa Eva Braun kordagi vahekorda. Ka Hitler ise kirjutas, et oli saanud üle oma tungist omandada naisi füüsiliselt, uskudes, et Saksamaa on tema “tõeline mõrsja”.

“Sarimõrvarite spetsialiteediks on aeglane, keeruline ja äärmiselt julm viis elusid võtta. See on täpselt see, mida praktiseeris ka Hitler, ainult koos abilistega,” kirjutab Pilgrim.

Autoril on diktaatori iseäraliku seksuaalse dispositsiooni kohta ka oma seletus — Hitler koosnes kahest inimesest: Üks Hitler oli silmapaistmatu ja ohutu ning eksisteeris kuni 1918. aastani. Gaasirünnak, mille tõttu omistas Hitler sinepigaasist silmade vigastuse, sütitanud mehes aga õnnetul kombel varasemalt vaos hoitud sarimõrvari ehk teise Hitleri.