Rootsi printsess Madeleine on end oma uue kallima kodulinnas nii mugavalt sisse seadnud ning juba oletatakse, et kodumaale ta enam ei naase.

Teadjamate sõnul otsivad Madeleine ja tema ärimehest kallim hetkel ühist elamist. Põhjus, miks naine kauget maad Rootsile eelistab, on võimalus tänavatel vabalt ja anonüümselt ringi liikuda. Just sellest on Madeleine viimastel aegadel tohutult puudust tundnud.

Printsessi elust New Yorgis kirjutab väljaanne Svensk Damtidning. Lehe andmeil on Stockholm kauni naise jaoks kitsaks jäänud ning skandaalid, mis kuningapere ümber käivad, Madeleine'i üdini ära väsitanud.

Uus suhe Chris O'Neilliga on aga sedavõrd värske, et sel teemal printsess pikalt rääkinud pole. Romaan sai alguse augustis, mil nad läbi ühiste tuttavate kohtusid. Mõlemal oli selleks hetkeks otsa saanud aastaid kestnud suhe.

Edukas ärimees on sõprade sõnul suurepärase huumorisoonega ja haritud inimene. Ta on valmis, et maailm asub tema minevikku uurima ja tema vastu tuntakse sügavat ja detailset huvi.

VAATA pilti Madeleine'ist ja Chrisist SIIT!