Rootsi printsess Madeleine pole oma suhte purunemisest Jonas Bergströmiga kõval häälel rääkima kippunud. Nüüd avab aga noor naine lõpuks suu.

Jonase ja Madeleine' kihlus lõppes aprillis pärast seda, kui mehe seksiseiklus avalikkuse ette jõudis, kirjutab väljaanne Dagens.

"Kõik see, mille läbi elasin, oli väga sügavalt isiklik. Et kõik pinnale rebiti, oli väga raske. Võin öelda, et see oli minu elu keerulisim aeg. Sellepärast ongi aeg, mil praegu New Yorgis viibin, suurepärane. Võin käia ringi ilma, et keegi mind ära tunneks. Saan olla mina ise," tunnistab noor naine.

Printsess tänab oma loos kroonprintsessist õde Victoriat, kes talle raskel ajal suureks toeks oli. Õde oli ka see, kes murtud hingega Madeleine'i tema töövisiitidel asendas.
"Arvasin, et saan sellega hakkama, kuid ilmselt nii tugev ma siiski ei olnud. Õde oli imearmas ja aitas mind olukorrast välja."

Madeleine kodumaale tagasi ei kiirusta, vaid püsib veel mõne aja Ameerikas. "See linn teeb inimesega midagi, mida sõnadesse panna ei saa. Mul pole aega kurbadele asjadele mõelda. Tundub, et kõik inimesed on siin tulevikule keskendunud ja mõtlevad positiivselt. Ja selline suhtumine on väga nakkav," on printsess eluga rahul.