Leht kirjutab, et Jonas pettis kaunist Madeleine'i ka käesoleva aasta lihavõtete ajal. Koos sõpradega Stureplanil pidutsenud Jonas lahkus sealt väidetavalt koos 24-aastase Lisaga, kirjutab väljaanne Se&Hör. "Nad istusid koos ja flirtisid. Kell oli palju ning edasi suunduti juba kahekesi Liisa koju," kirjutab leht.

Kõlakad käivad, et Jonasel tekkisid pärast Lisaga ajaveetmist kauni naise vastu ka tunded.
"Lisa on praegusest seksiskandaalist šokeeritud. Ta ei tea, kas lisaks talle ning Torale ilmub veel naisi välja, kellega Jonas olnud on. On ta vaid üks paljudest?" räägib üks anonüümseks jääda sooviv lähedane.

Rootsi leht Expressen proovis väidetava salakallimaga ka jutule saada, kuid Lisa keeldub hetkel igasugustest kommentaaridest. Tema käitumine annab aga mõista, et midagi tema ning Jonase vahel tõepoolest oli ning varjamist jagub.

Printsess Madeleine - vaid üks paljudest naistest?

Norra väljaanne Se & Hör lisab aga õli tulle ning kinnitab, et Bergströmil oligi tõepoolest veel armukesi. Hurmav Jonas on naistele alati meeldinud ning mehe flirtiv stiil ei jäta vastassugupoolt sugugi külmaks.

Rahvas pajatab juba aastaid, et Madeleine'i endine kihlatu pole üldse nii paipoiss, nagu teda maailmale näidata soovitakse. "Meedia teab vaid pooli kõikidest Jonase seiklustest. Kurb, kuid nii see tõepoolest on," räägib üks kuningakojale lähedal seisev isik.

Väidetavalt ringlevad Rootsis jutud Jonase kirjust armuelust juba aastaid, kuid kuningapere pole kõlakatele lihtsalt reageerinud.