Kuna tegemist on siiski kuningliku pere liikmega, täpsemalt tulevase kuninganna järeltulijaga, pole kõik rootslased nende printsessi otsusest vaimustuses. Kroonprintsess Victoria leiab seevastu, et koduses atmosfääris kulgeb sünnitus just ideaalselt, vahendab Expressen.

Kodusünnitus ei ole alati turvaline ja seepärast leiavad paljud, et kroonprintsess teeb kodus lapse ilmale toomise naiste seas veelgi populaarsemaks. Paraku toob kodusünnitus kaasa omad riskid. Kõige "kuulsam" juhtum toimus neli aastat tagasi Austraalias, kui tulihingelise kodusünnituste pooldaja Caroline Lovelli jaoks sai tema soov saatuslikuks - ta viidi pärast kodusünnitust haiglasse, kus 36aastane naine suri.

Palee teatab, et kroonprintsess Victoria on kogu raseduse aja end hästi tundnud ja jätkab oma kohustuste täitmisega kuni lapse sünnini. Ei Victoria ega Daniel pole avaldanud, kas perekond saab lisaks veel ühe tütre või sünnib sedakorda poeg. Tõsi, väike õde Estelle on aga öelnud, et tema sooviks õe või venna asemel hoopis hamstrit.