Publiku teravale silmale ei jää aga miski märkamatuks ning nõndaks ilmnes juba üsna pea, et Madisoni kaaslanna pole teps mitte tundmatu tegelane vaid täiesti arvestatav noorpoliitik.

Peagi 25. sünnipäeva tähistav Elis Tootsman on, nagu Madisongi kinnitas, Sotsiaaldemokraatliku erakonna liige ning kuulub ka Rapla Vallavolikogusse. Vikipeedia andmetel on Tootsman olnud Noorte Sotsiaaldemokraatide president ning tegutsenud lausa endise põllumajandusministri Ivari Padari nõunikuna. Elise töövõitude sekka võib ka kirjutada näiteks kaasava eelarve toomise Raplasse.

Ehkki Jaak Madison tõi enda ja Elise ühise ajaveetmise põhjenduseks poliitika ja riigivalitsemise arutelu, võivad julgemad spekuleerida, et ehk on siit tulemas Eesti oma “Romeo ja Julia”. Kokku on saanud vastanduvate erakondade särtsakad noorliikmed, kes oma karjääri alguses juba suuri tegusid korda saadavad, ent maailmavaadetelt justkui teineteisega sugugi klappida ei tohiks. On ju SDE valitsuses ja EKRE opositsioonis. Eks me näe, mis neid kaht särasilmset noort lähemalt seob — Publik igatahes hoiab pöialt!