Adam Lyonsi kutsutakse "kõige õnnelikumaks meheks maailmas", sest ta jagab oma elu kahe tüdruksõbraga, Brooke Sheddi ja Jane Shalakhovaga.

Mehel on juba koos Sheddiga ühine poeg, 2-aastane Dante, nüüd aga ootab mees last ka koos teise elukaaslasega. Õnnelik kolmik magab üheskoos hiigelsuures voodis.

"On väga armas, et me saame kõik koos lapsi kasvatada," sõnas 26-aastane Londonis elav mees.

"Me oleme sellest pikalt rääkinud ja peame ennast kõiki lapsevanemateks. "Ema", "ema" ja "isa" on meie ametlikud hüüdnimed laste jaoks," sõnas mees ja lisas, et nende jaoks on kolm kahtlemata parem kui kaks.

Samas usub isa, et nende ebatavaline peremudel võib olla lastekasvatamise tulevik.

"Kolm inimest töötab meie jaoks palju paremini, kuna suudame väga edukalt oma igapäevaelu korraldada. Nii paljud meie sõbrad, kes on "normaalses" suhtes koos laste, töö ja igasuguste muude vastutustega näevad oma elu korraldamisel ränka vaeva. Kahe inimesega on raske," tunnistas mees.

"Kolme vanemaga on meil alati võimekus laste eest holitseda. Me ei aja ka teineteist närvi, sest meil kõigil on palju aega. Kui me Brooke’i ja Janeiga oma suhet alustasime, siis saime teiste inimeste poolt suure kriitika osaliseks. Nad ei uskunud, et meie suhe kestab. Nüüdseks oleme koos olnud üle viie aasta. Me oleme päris perekond koos õnnelike lastega," lisas Lyons.