"Ma arvasin, et sünnitamine on kõige hullem, aga kõik, mis sellele järgneb on jõhker,” ütles Saara, kellel sündis 25. märtsil 2017 Märt Piusiga tütar Susanna.

Märt tunneb, et tema tütreke Susanna on muutnud teda emotsionaalsemaks. Saara lisab, et kui ta käis vaatamas “Võta või jätat”, siis ta lahistas nutta, sest tal oli suur empaatiavõime. Märt arvab, et laps on pannud teda teistmoodi mõtlema. Samas nendivad mõlemad näitlejad, et lapse olemasolu aitab neil ka paremini aru saada näiteks rollidest, kus tuleb mängida ema või isa.

Mis puutub näitlejatöösse, siis Anu Välba uuris, mis tunne ikkagi on, kui näitlejast partner suudleb näitlemistöö raames kellegi teisega. Nii Märt kui ka Saara jäävad arvamusele, et see on ikkagi töö.

Räägiti ka hirmudest ja tuleb välja, et Saara suurimad hirmud on söögitegemine ja laulmine. Märt aga lisab, et kui Saara teeb süüa, siis tuleb kogu söök ikkagi hästi välja. Mis puutub toitu, siis liha Saara ei söö ja ka Märt on liha osas küllaltki tagasihoidlik. Oma lapsele Susannale nad aga liha ei keela. Märdi ja Saara sõnul saab ta süüa kõike seda, mille järele isu tekib.

Märdi ja Saara eluteed ristusid said varalahkunud kirjaniku Margus Karu romaani «Nullpunkt» samanimelise seriaali võtteplatsil 2014. aastal. Tol ajal Rakvere Teatri näitlejate hulka kuulunud Saara Kadak mängis Bianka-nimelist neiut, kellega tal oli vastuoluline sõprussuhe peaosatäitja Johannesega, keda mängis Tallinna Linnateatri näitleja Märt Pius.

Võib-olla on varsti oodata ka perelisa, sest jaanuarikuus kirjutas Saara Kadak oma Pere ja Kodu kolumnis, et paarike mõlgutab mõtteid ka teisest lapsest. "Mis seal salata, ka meie juba mõtleme teisele lapsele, vaikselt ja ettevaatlikult," kirjutas Saara enda kolumnis.

"Pärast sünnitust küll lubasin, et kui ü l d s e teine laps, siis heal juhul kümne aasta pärast, sest sellist proovile­panekut raseduse-sünnituse-taastumise näol ei osanud ma uneski näha. Uskumatu, aga kuluski tõesti ainult mõni kuu, kui olen ka ise see säravate silmade ja rahuliku tooniga emme," lisas Saara oma kolumnis selle aasta alguses.

Märt ja Saara kohtusid Margus Karu romaani "Nullpunkt" põhjal vändatud samanimelise telesarja võtteplatsil 2014. aastal.