Oh mio dio! 90ndate superstaar Sabrina (44) pani festivali «Back to the 90s» korraldajad tublisti rahakotti kergendama, sest polnud nõus Eestisse lendama talle valitud marsruudil.

Büstikas itaallanna tuleb Tallinna Veneetsiast, tema kaaskond aga Roomast. Kui Sabrina kasutaks korraldajate ostetud pileteid, siis peaks ta Veneetsiast Riiga, kus toimub ümberistumine, lendama üksinda. See aga staarile see ei sobi. Nii tuligi tuhandeid eurosid maksma läinud piletid prügikasti visata, uus lennumarsruut koostada ja uued piletid osta – loomulikult äriklassis!

«Ma lendan umbes 19 korda kuus ja seda on palju. Lennusõit on üks väheseid aegu, mil saan lihtsalt puhata ja muusikat kuulata,» põhjendab Sabrina oma nõuet.

«Back to the 90s» korraldajad olid võimalikest «staariohtudest» teadlikud. Sabrina mänedžment rõhutas neile, et tegu on Itaalia kõige suurema popstaari ja tuntud teletähega, mistõttu tuleb teda ka vastavalt kohelda.

«Loomulikult on tegu staariga ja Itaalias võib-olla isegi megastaariga, kuid lootsime kergemat asjaajamist. Aga noh, vast on siis kohapeal kergem,» sõnab festivali pressiesindaja Reno Hekkonens. Andku jumal, et kuumaverelise lauljanna esinemine oleks tehtud kulutusi väärt!