Superstaar Sarah Brightmani (53) sepitsusele teha reis kosmosesse sobiks saateks hästi tema hitt «Time to say goodbye». Aga enne kui Briti popsopran universumiavarustesse sööstab, kuuleme tema hääleulatust siin – Sarah annab turnee «Dreamchaser» käigus Saku Suurhallis hingematva kontserdi ja teeb show, mis on ka tõesti show!  

Üle 30 miljoni plaadi müünud Brightman, kes on tuntud ka näitleja, helilooja ja tantsijana, hellitab tõesti šanssi teha karjääri astronaudina. Väidetavalt viib lend Sarahi aastal 2015 rahvusvahelisse kosmosejaama ISS (International Space Station) – orbitaaljaama Maa-lähedasel orbiidil.
Hanna-Liina Võsa (33) on andunud Brightmani austaja juba keskkooli viimastes klassidest saati! «Tema repertuaar on väga eriline, kõrges helistikus, aga kuna ma ise hakkasin ka just toona kõrgelt laulma, meenub, et üsna sagedasti sai tema lugudele kaasa lauldud. Lugesin, et ta sai oma osa «Ooperifantoomis» tänu sellele, et oli suhtes Andrew Lloyd Webberiga. Huvitav on see, et õpin just tema «Time to say goodbye´d», et seda Mustpeade Majas mai alguses esitada.»
Huvitav, kes valitakse siinmail tegema eksklusiivintervjuud Sarah Brightmaniga? Ingrid Peek saatest «Hallo, Kosmos>