Endine kuningliku pere liige Sarah Ferguson alias Fergie tunnistab, et kui Suurbritannias teda alati ja kõige eest maha tehti, siis ameeriklased on ta omaks võtnud ja lasevad tal olla "tema ise", vahendab Daily Mail.

Sarah Ferguson, kes elabki peamiselt USAs, kiidab ameeriklasi nende kaasaelamise ja empaatiavõime pärast: "Just sellepärast on USA nii suurepärane maa!"

Ameeriklased on hertsoginna arvates alati toetavad, samal ajal kui Inglismaal on kombeks inimesi materdada: "Ameeriklased on mulle elu tagasi andnud!"

Leppis ära kuningliku perega

"Te küsite - miks? Ma ütlen teile!" räägib Fergie, selgitades, et kui ta ühines 12 aastat tagasi kaalujälgijatega, siis kõik kritiseerisid, aga ameeriklased ütlesid OK: "Tubli, Fergie, me aktsepteerimine sind sellisena nagu oled!"

Fergie ütleb, et peab ennast tugevaks naiseks, kes alati astub vähemuste poolele.

"Minusugune tugev naine, keda on ka ette valmistatud avalikeks esinemisteks, peab kohe alati sekkuma, kui kuskil on ebaõiglust,“ seletab Fergie. "Kõigil on probleemid, aga me ei tohiks hukka mõista selle põhjal, kuidas keegi välja näeb, või millesse ta usub."

Sarah Ferguson (50) oli kümme aastat abielus prints Andrew`ga (1986 -1996) ja neil on kaks tütart printsess Beatrice (21) ja printsess Eugenie (20).

1990ndatel skandaalses ja pillavalt ekstravagantses eluviisis süüdistatud Sarah on tänaseks leppinud ära ka kuningliku pere ja eks-abikaasaga. Spekuleeritud ka Sarah ja Andrew uuesti abiellumise teemal.