Brynce, kes kandis Valges Majas mundrit pea kolmkümmend aastat, väidab oma raamatus, et Clintonil pidas "jooksu nimekirja" ja palus eriagentidel hommikujooksul kohatud ilusate naiste nimed välja selgitada, vahendab DailyMail.

President kohtus nappidesse rõivastesse riietatud naistega, kes ilmusid Valge Maja lõunapoolse värava juurde. Agendid uurisid nende nimed välja ja tegid taustauuringu. "Kui nad koostööd teha ei soostunud, saadeti nad minema. Agendid vihjasid, et Clinton harrastas hommikujooksu naistega kohtumiseks," kirjutab Byrne oma raamatus.

Lisas pajatab Byrne, et Clinton pidas korraga lausa kolme armukest, kelle hulka kuulus ka endise USA asepresidendi Walter Mondale'i tütar Eleanor. Toonane eriagent olevat kord leidnud paarikese ühe kabineti laua peal amelemast.

Ta kirjutab, et terve Clintoni ametiaeg oli täis ebamoraalseid eetikastandardeid. "Oli mõningaid narkoprobleeme. Mõned inimesed tulid hommikul tööle ja suutsid vaevu kõndida. Nad viskasid oma asjad kontorisse ning läksid vannituppa, kust nad mõned minutid hiljem särasilmil väljusid," vihjab Byrne Valges Maja levinud kokaiini pruukimisele.

Byrne paljastab raamatus, et Hillary Clinton oli oma kaasa ametiajal paranoiline koletis, kelle vihahoogude tõttu pidid Valge Maja töötajad otsima abi mõnuainetelt: " Paljud pöördusid alkoholi, narkootikumide, steroidide, armukeste ja isegi prostituutide ning teise ohtlike harjumuste poole."