Army of Loversi laulja Camilla Henemark on suu lahti teinud ja Rootsi kuninga seksiskandaali valgust heitnud. Ta räägib väljaandele Expressen ausalt ja avameelselt oma suhtest austatud siniverelisega.

"Võib vast öelda, et olime mängukannid. See aga ei tähenda ilmtingimata seda, et oleksin olnud tema armuke - olin mängukann," kinnitab Henemark väljaandele Expressen.

Skandaalses raamatus, kus tõmmatakse kate Carl XVI Gustafi kiivalt varjatud eraelult seisab, et Camilla ja kuninga suhe sai alguse 1990 aastatel.

Henemarki sõnul suheldi tihedalt vaid aastake. Naisele sõnul tekitas talle kuningaga lävimine suurt stressi, sest suhte ilmsikstulek tekitanuks riikliku skandaali. Kuningas rahustas teda ja kinnitas, et Camillal ei maksa selle üle muret tunda.

Raamatus väidetakse, et Carl oli naisesse sügavalt armunud. Henemark lükkab selle väite ümber. "Meil oli koos tore olla. See polnud midagi sügavamat."

Henemark pole varem oma romaanist kõvahäälselt rääkinud. Väljaanne Expressen on esimene, kellele Camilla pikema usutluse andis ja kokku on intervjuule loovutatud SEITSE lehekülge!