Teini-printsess räägib, mis tunne on olla ühtaegu laps ja täiskasvanu.

 

Selena Gomez (19) elab elu, mida ihaleb terve põlvkond teismelisi. Disney üks suuremaid staare on rajanud eduka popkarjääri ning napsanud endale muusikabisnise peavõidu – Justin Bieberi.

Kuid kõigel on hind. 19aastane Selena on lapsepõlve märkamatult selja taha jätnud, et astuda täiskasvanuellu. Nii noorele tüdrukule on see muidugi katsumus.

Mis sind õnnelikuks teeb?

Minu perekond, mu fännid, mu sõbrad. Nemad on mu elu mõte.

Mitte igaüks ei saa nii noorelt kuulsusega hakkama. Kas sind on aidanud see, et ka su poiss-sõber Justin Bieber on kuulus?

Mul on meelelahutusäris palju sõpru. Hea, kui sul on inimesi, kes mõistavad, mida sa läbi elad. See käib muidugi tema kohta ka. Mulle meeldib, et mul on keegi, kellega rääkida elust. Elus on vaja tasakaalu.

Justin on samuti laulja. Äkki te olete hingesugulased?

Mul on lihtsalt hea meel, et keegi mõistab mind.

Mis on armumise juures parim?

See, kui sa naerad nii, et sul hakkab kõht valutama.

 {poolik}

Kuidas oleks duetiga?

Ma ei tea. Ma ei aja sõpradega äri. Kui see juhtub, siis juhtub, aga ausalt, ma ei kavatse seda planeerida.

Kuidas Justin sulle muljet avaldab?

Olen lihtne tüdruk. Mulle piisab headusest. See kõlab nõmedalt, aga on tõsi. Kui inimene on sinu ja teiste inimeste vastu hea, siis miski muu ei loe.

Mida sa vabal ajal teed?

Mõnikord on tore end üles lüüa, aga üldiselt olen teksade ja T-särgi tüdruk. Ma istun tugitoolis ja vaatan filme. Mulle meeldib küpsetada kooke ja küpsiseid ja muud sellist kraami. Ma ei ole eriti hea kokk, aga see just teebki asja lõbusaks. Saan mäkerdada ja eksperimenteerida.

Sinu sõbranna Demi Lovato oli üleväsimusega haiglas. Sama lugu juhtus sinuga möödunud suvel. Kas sulle ei tundu, et tänapäeva noored popstaarid on liiga suure pinge all?

Teised 18aastased on samasuguse pinge all koolis. Ka nemad peavad välja mõtlema, kes nad sellised on ja mida nad elult tahavad. See võib stressi tekitada. Inimesed ütlevad asju, mis teevad meile haiget – nad ei saa aru, mida nad räägivad. Nad ei saa aru, et tegelikult oleme me alles lapsed.

Kas sa tunned end lapsena?

Tunnen end nii lapse kui ka täiskasvanuna. Mõnikord tunnen end 40aastasena. Ma tahan end südames lapsena tunda, aga samal ajal olen ma täiskasvanuks saamas.

Sa alustasid meelelahutusäris väga noorelt. Mida sa 30aastaselt teed?

Loodetavasti olen palju saavutanud ja uhke enda üle. Loodan, et olen õnnelik, et minu pere on õnnelik, et kõik on terved ja et mul on oma maja. See oleks kena.