Lisaks ohtralt näpunäiteid ja rituaale, et uus aasta tuleks parem ja õnnelikum. Saatejuht on Anna-Maria Veidemann-Makko. Millist nõu antakse uueks aastaks?

Marilyn Kerro soovitab uuel aastal äärmiselt ettevaatlik olla. "Sinust võidakse valesti aru saada. Ole hästi ettevaatlik, kuidas sa ennast väljendad," sõnas Kerro.

Nõid Anete aga paljastab, et uus aasta selgitusi ei too. "Mis toimub kulisside taga või mida ei ole näha, on see, et väga palju varjatakse. Ja see, mida varjatakse, ei tulegi sel aastal välja," kommenteerib Anete.

Igor Mang avaldab aga kurva tõe, mis inimesi uuel aastal ees ootab. "Põhisündmused on seotud veega - uputused, taifuunid!" väidab ta.

Villu Põldma võtab aga julgelt sõna ka poliitika teemal ning paljastab üllatava fakti. "Mart Helme on tõusul küll, aga pole veel tipus!" väidab ta.

Edda Paukson aga tõdeb, et uus aasta tuleb eelmisest täielikult erinev. "Mina ütleksin, et tuleb muudatuste aasta. Igas eluvaldkonnas!" sõnab ta.

Saatejuht Anna-Maria Veidemann-Makko soovitab kõigil huvilistel täna õhtul telerite ette tulla, sest selgeltnägijate ja astroloogide raskekahurvägi paljastab veel palju muudki. "Need on vaid mõned märksõnad ja soovitused! Saates olevatel ennustajatel läks ka lõppeva aasta kohta üsna palju täppi. Igor Mang kuulutas ette EKRE tõusu kui ka iseenda ahistamisskandaali. Villu Põldma tähekaart paljastas looduskatastroofid. Lisaks veebruaris algavale seaaasta iseloomustusele ja põhjalikule horoskoobile on seekord palju rõhku ka poliitikal. Vaatame, kas selgeltnägijate ja poliitikaekspertide nägemused ühtivad valimiste võitjate ja kaotajate osas," lisas Makko.

Samuti toob Makko ekraanile erinevad rituaalid, et algav aasta õnnelikum tuleks. Ühe soovituse saab juba praegu kõrva taha panna Ilona Kaldre poolt.

"Pange rahakotti 2 eurot või kasvõi 19 senti. Kui teil on uusaasta ööl tühi rahakott, on teil ka uuel aastal probleeme rahaga," soovitab Kaldre.