"Mina jäin koju, sest nädal tagasi oli operatsioon ja ma pole veel sellises vormis, et kolm nädalat Volgas ühes asendis istuda. Ega see jah mingi naljaasi pole!" tunnistab Jaagup Publikule antud intervjuus. "Midagi pole teha. Mul oli seljal üks disk pooleks ja haiglas öeldi, et kui tahad suvel lavadel olla ja tsikliga sõita, siis tuleb väike operatsioon teha. Midagi hullu tegelikult pole, ju jäi see katkine jupp lihtsalt üle," muigab ta siiski muhedalt.

Õnneks polnud tegu väga tõsise protseduuriga ning haiglas tuli viibida vaid mõned päevad. Ometi tuli tühistada mõned kontserdid Võrus ja Raplas, kuid laulja kinnitab, et on juba jalul ja toimetab täiel rinnal. Sotsiaalmeedia vahendusel andis ta oma sõpradele ja fännidele muide teada, et pole varem kordagi lõikusel käinud ning rahustas oma lähedasi vahendades arstide ja õdede kommentaare, mille kohaselt pole neil varem nii tervet patsienti olnudki. Uudishimuliku arupärimise peale, kuidas sääraseid vigastusi üldse saadakse, kirjutas Kreem: "Eks ikka need motikad ja stage diving, mida elu jooksul tehtud on. Peab vist uue ja pehmema ratta hankima!"

"Ega ma ju eriti ennast hoida pole kunagi osanud," nentis ta Publikule ja lisas juurde, et pisike kevadine tervise putitamine suviseid plaane segama ei hakka. "Suvel Õllesummeril tutvustame oma uut albumit, praegu käib kibe stuudiotöö. Ja meil on suvel umbes 25 kontserti, seega, ega üllatuslikult sel aastal jälle puhata ei saagi! Aga õnneks on meie "töö" enam-vähem sama, mis puhkus," lisab ta rõõmsalt.

Publik soovib Jaagupile kiiret taastumist ning lavale naasmist!