«Osturetkedel vajun täiesti joovastusse,» tunnistab iluärinaine ARIEL KLAS (53). Tänu dirigendist abikaasale Eri Klasile on Ariel saanud poode kammida kõigis suurlinnades üle kogu maailma.


Kui tihti šoppamas käid?

Šoppamine on meeleseisund. See kuulub minu persooniga kokku. Kui tahan lõõgastuda, siis luban endale paaritunnise jalutuskäigu poodides. Kuna ma käin kaks korda kuus välismaal, siis minu jaoks seostub šoping just reisimisega. Nii et paar korda kuus šoppan kindlasti! Minu kallis sõber Visa-kaart on mul alati kaasas, siis ma kalkuleerin ja ostan mõõdukalt üht-teist.

Millised maad on lemmikostukohad?

Kogu Euroopa! Jumaldan Brüsselit, seal on nii maitset kui mentaliteeti. Kuid nii Pariisis, Amsterdamis kui ka Londonis on mul oma lemmikpoed. Näiteks Londonis Oxford Streetil hakkab pea ringi käima ja Bond Street on vapustav! Ka Madrid ja Barcelona on mind üllatanud odavama hinnaklassi poolest. Eelmisel suvel olime abikaasaga neli päeva Roomas, seal oli tõeline šopingu-paradiis.

Mida Roomast ostsid?
Leidsin väga stiilsed Versace teksad ja jope. Jope tegid eriliseks vikerkaarevärvi lukud, mis andsid talle omanäolisuse.

Loe lähemalt 8. juuni Kroonikast