«Teadsin juba teatrikoolis käies, et elukutselist näitlejat minust ei saa – olen suure lava jaoks liiga tagasihoidlik,» ütleb Siim Sups, kes teenib igapäevast leiba TV3 uudistereporterina ja mängib sarjas «Kerge elu».

Tartust pärit Siim Supsi (25) näitlejatee algas klassikaliselt. Sõbranna meelitas noormehe Viljandi Kultuuriakadeemia sisseastumiskatsetele, kus ta osutus väljavalituks, kutsuja aga jäi ukse taha.
Kui neli aastat teatrikooli läbi sai, küsis Siim endalt, kuidas edasi. Von Krahli Teatrisse, kus anti lõpuetendus, teda tööle ei valitud. Pealegi tundis poiss, et see pole päris tema koht.
2011. aastal otsis TV3 saatele «Suvel võib» toimetajaid. Ema soovitas Siimul kandideerida ja tal läks õnneks. Kui «Suvel võib» lõppes, asus ta poole kohaga TV3 välisuudiste toimetajaks. Teatrikoolis omandatud oskusi saab Siim aga rakendada seriaalis «Kerge elu», kus ta kehastab rikkast perest problemaatilist 18aastast perepoega Rened.

Sa sündisid Tartus, kust te hiljem perega Puhja kolisite. Kui raske on taolisest väikesest kohast «välja murda»?
Mul on läinud kõik sujuvalt. Olin teatrikoolile enne sinna minemist mõelnud, käisin Elvas ja Puhjas näiteringides. Sõbranna kutsus mind Viljandi Kultuuriakadeemiasse eelkatsetele kaasa ja nii see läks. Katsetel läks tegelikult suisa nii hästi, et Kalju Komissarov kutsus mu pärast laval käimist kohe järgmisesse proovi.