Laulja ja poliitik SIIRI SISASK (37) on mõnda aega ametlikult taas vaba naine. Naine arvab teadvat, kus ta vea tegi: «Olen meestes vaimsusele liiga suurt rõhku pannud!»

Riigikogu puhkusekuu, augusti, veetis Siiri peamiselt kodukandis Kaiu vallas. «Vahel sain mitu päeva nii olla, et isegi poes ei käinud,» rõõmustab Siiri. «Sõin kolm päeva järjest maasikaid ja väga mõnus oli!» Telefoni teel murdis aga poliitika tema puhkusessegi sisse. Teame, et kui dirigent Tarmo Leinatamm erakonda vahetas, proovis ta Siiritki endaga kaasa meelitada, sest tema ju omal ajal Siiri Res Publicasse kutsus. «Jah,» tunnistab Siiri jutud tõeks. «Aga minu põhimõtted ei luba mul vähemalt niimoodi, enne valimisi, ühest paadist teise hüpata.»


Poeg Josti (16) tõmbab metsade vahelt rohkem Siiri ema juurde Vääna-Jõesuu kanti, sest seal on meri. Nii ongi Siiri suvel tihti päris üksi ja talle nii meeldibki. Hirmu ei tunne ta kriipsuvõrdki, pealegi on tal seltsiks kaks koera, valge bokser Eduard ja segavereline Roosi.

Ilma nüüdseks eksabikaasa Uweta läheb Siiril juba teine suvi. Sakslasest muusik on Siiri jaoks juba nii kauge minevik, et ta eriti ei viitsigi enam temast ega nende abielust rääkida.



Loe edasi 13. septembri Kroonikast