70-aastane laulja tänas enda ema tema sünnitamise eest ning teatas, et matused olid perfektsed: “See, et teenistus toimus perekonna kabelis ning seda väisasid ka sinu vend ja õde, tõi meile kõigile lohutust. Teenistus toimus samas kohas, kus vanaema veetis enda viimased päevad, see viis sinu ja su ema taas kokku. Homme tulevad su sõbrad sinuga hüvasti jätma. Valisin sinna muusika, seega kõik läheb hästi. Aitäh, et mind siia ilma tõid ja kõige selle eest, mis sa minu jaoks oled teinud. Armastusega Eltonilt, puhka rahus!” Selle ilusa hüvastijätu peale heldisid ka fännid, kes muusikaikoonile kaasa tundsid ning teda lohutada üritasid.

Seda teadsid kõik, et muusiku ja tema ema suhted olid keerulised ning vahepeal ei suhelnud nad absoluutselt umbes 8 aastat. Tüliõun seisnes selles, et muusik lasi lahti kaks enda töötajat, ent tema ema jäi nendega edasi suhtlema. John ei suutnud seda aga alla neelata. Farebrother rääkis Daily Mailile tagamaadest: “Ütlesin talle, et ma ei kavatse nendega läbikäimisest loobuda. Minu üllatuseks ütles Elton seepeale, et vihkab mind ning viskas toru hargile. Kujutate ette, omaenda emaga käitus niimoodi.”
Vahepealse aja jooksul, kui ema ja poeg ei suhelnud, toetas viimane oma esivanemat siiski rahaliselt. Ta olevat maksnud oma emakese arveid, sealhulgas ka kulusid meditsiinilisele abile.
John ja Farebrother leppisid ära naise 90. sünnipäeval, kuhu vitaalne vanaproua oli kutsunud ka oma poja muusikalise jäljendaja. Poeg olevat saatnud emale sünnipäevaks valge orhidee.

Loe täispikka artiklit ja vaata pilte Daily Mailist.